Un noi mor a l’Índia per l’atac de dos lleons després de colar-se a un zoo

El jove tenia 26 anys i va morir després de saltar un mur de 5 metres d’alçada i acabar al recinte on hi havia els dos animals. La víctima va ser alertada prèviament per una patrulla

Un jove de 26 anys va morir aquest diumenge a l’Índia per l’atac de dos lleons asiàtics després de colar-se a un zoològic  proper a la ciutat de Chandigarh, al nord del país. Els fets van tenir lloc després que el noi entrés de forma il·legal a les instal·lacions del parc saltant un mur de 5 metres d’alçada que el va portar directament al recinte on hi havia els dos animals.

Per ara, es desconeix la identitat de la víctima, ja que no portava ni documents personals ni telèfon mòbil, segons ha informat el secretari adjunt del departament forestal de Punjab, Roshan Sunkaria, que ha afegit que una patrulla que hi havia per la zona va alertar el jove abans que saltés el mur, però la víctima «no va fer cas» i va acabar traspassant el mur.

Segons sembla, un dels lleons va atacar el jove poc després que saltés el mur, mentre que la patrulla, un cop va entrar al recinte, va trobar el noi amb vida i va ser traslladat a l’hospital, on va acabar morint  a causa de les greus ferides que va patir.

Imatge d'un exemplar de lleó asiàtic | Arxiu

 

No és el primer cop que passa un fet com aquest a l’Índia

Aquesta no és la primera vegada que una persona mor atacada per un lleó a l’Índia. De fet, l’any 2014 va tenir lloc un fet similar al zoològic de Nova Delhi, quan un tigre blanc va acabar amb la vida d’un jove que va caure a dins del recinte de l’animal.

En aquest país, els lleons asiàtics són una espècie amenaçada i tan sols es poden trobar uns 500 exemplars a tot el territori. En aquest sentit, la majoria d’animals d’aquesta espècie es troben al voltant del parc Gir.