Mor 2 dies després de casar-se i deixant més de 100 infectats a l'Índia

La mort ha causat una gran commoció al país

Imatge d'un nuvi i una núvia en un casament
El jove feia dies que tenia símptomes de coronavirus | CatalunyaDiari

El govern espanyol ha avisat que és molt important seguir les recomanacions i fer ús de mascareta i la distància de seguretat, ja que des que va finalitzar l'estat d'alarma, molts han estat els que s'han relaxat respecte a les mesures de seguretat. En altres països sembla que aquestes mesures no les tinguin molt presents a jutjar pel que ha passat.

Malauradament és molt fàcil que es produeixin rebrots, sobretot en llocs on es poden produir aglomeracions, i precisament això és el que ha passat a l'Índia durant la celebració d'un casament on el nuvi, de 30 anys, es va presentar amb febre.

En el moment el jove no li va donar gaire importància, però dos dies després de casar-se va morir, sense saber si va ser per culpa del coronavirus o no, ja que van decidir no realitzar-li la prova. El nuvi es trobava malament des d'uns dies abans del casament.

L'enllaç matrimonial va tenir lloc el passat 15 de juny i en veure que el nuvi no es trobava bé, els familiars van decidir portar-lo a l'hospital just l'endemà. Malgrat això, va ser massa tard i quan van arribar els metges ja no van poder fer res per salvar-lo.

Aquesta notícia ha commogut el país, ja que es tracta de la mort d'un noi molt jove. Ara, el que preocupa molt a les autoritats és que es pugui produir un nou caos al país, ja que a les noces van acudir més de 300 persones de les quals 113 han donat positiu per la Covid-19.

Descontrol a l'Índia

Se sospita que el focus podria haver estat la família de l'espòs, ja que abans de l'esdeveniment fins a 15 familiars van poder tenir el virus sense saber-ho i ser els causants d'aquest gran brot durant les noces, en la qual un terç dels convidats ja han donat positiu.

Després de fer-oficial aquesta notícia, al poble de la celebració de l'esdeveniment a la zona rural de Patna, s'han realitzat quasi 400 proves ràpides de coronavirus en un campament especial, ja que molts d'ells, tot i no anar a l'enllaç, van estar en contacte amb algun dels familiars que posteriorment han donat positiu.

Per al moment, d'aquestes 400 proves, 86 han donat positiu, un nombre molt elevat que té al país en suspens. L'oficial de Patna, Chiranjeev Pandey, sosté que el primordial controlar l'expansió: «La nostra primera prioritat ara és prevenir la infecció i trencar la cadena. Hem segellat parts de la ciutat». Sembla que el coronavirus  segueix descontrolant els països, on es comencen a barrejar brots amb rebrots.


Comentaris

envia el comentari