Primer pla de l'actriu Rocío Borrallo amb rostre seriós

Mor sobtadament l'actriu Rocío Borrallo amb només 42 anys: tot el que se sap

Rocío Borrallo va lluitar molt per convertir-se en una estrella

El món del cinema s'ha vestit de dol per acomiadar Rocío Borrallo, només tenia 42 anys i una carrera plena d'èxits. Els seus amics han acudit a les xarxes socials i cada cop es van coneixent més detalls d'aquesta pèrdua trista. Gràcies als missatges a Facebook i Twitter sabem que l'actriu ha deixat molts projectes pendents, tot ha estat sobtat.

Rocío Borrallo, sevillana de naixement, va treballar molt durament per convertir-se en una estrella i ningú no esperava aquest final. Tot ha passat de forma sobtada, ha mort a causa d'una fallada cardíaca i el seu entorn lamenta la pèrdua. El director, guionista i productor Alfonso Sánchez ha expressat el seu dolor a les xarxes socials i ha compartit un trist missatge.

Rocío Borrallo amb una cigarreta a la mà, actuant en una sere de ficció
Rocío Borrallo ha participat en grans projectes. | Redes sociales

«Se n'ha anat una meravellosa actriu que adorava la interpretació i una persona bona que estimava la vida. Se'n va de manera inesperada i massa aviat, i deixa una profunda tristesa en què vam tenir l'oportunitat de compartir camí amb ella». Aquestes paraules han tingut tanta repercussió que l'Acadèmia d'Arts Escèniques d'Andalusia les ha compartit a les seves xarxes.

Rocío portava Andalusia per bandera i a tots els seus espectacles tenia un gest còmplice amb Sevilla, la seva terra natal. El seu entorn assegura que es va formar molt abans de fer el salt a la fama, per això ha participat en projectes importants, alguns títols dels quals són: La Peste, El vuelo del tren, La ignorancia de la sangre o El mundo es suyo.

El passat brillant de Rocío Borrallo

Tal com ha explicat l'Acadèmia d'Arts Escèniques d'Andalusia, Rocío ha tingut una vida professional molt plena, ha tingut temps per fer de tot. De fet, al principi treballava de model i va fer molta televisió. No obstant això, va acabar decantant-se pel teatre, per això va tenir tant de prestigi i tan bona reputació.

«Lamentem profundament la mort de Rocío Borrallo. El nostre afecte i respecte a la família i amics. Serà recordada pel seu somriure i les seves abraçades sinceres. Actriu de teatre, cinema, televisió i model», escriu la institució anterior.

L'actriu Rocío Borrallo actuant en una sèrie de ficció
L'actriu tenia molt de talent. | Redes sociales

El mitjà Sevilla Diario assegura que el cos de l'actriu va ser trobat sense vida al seu domicili. La seva família està enfonsada, ningú no esperava un final tan sobtat. S'ha confirmat que la causa de la mort és una aturada cardíaca. A la seva ciutat natal li rendiran diversos homenatges aquesta setmana i la setmana que ve. De moment, desenes d'actors han acudit a les xarxes per donar suport a la família.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!