Els Mossos alerten del nou mètode que utilitzen els lladres per robar cotxes

Es recomana comprovar que el cotxe quedi tancat després d'utilitzar el comandament a distància

Imatge arxiu mossos d'esquadra
Els Mossos d'Esquadra alerten d'una nova estafa i un nou mètode per robar vehicles | Twitter (@mossos)

Els Mossos d'Esquadra han alertat a través de les xarxes socials del nou mètode de robatori que estan duent a terme els lladres per endur-se diversos vehicles. Aquest consisteix a utilitzar inhibidors de freqüència amb el qual bloquegen l'acció del comandament a distància quan el conductor l'activa per tal que es tanquin les portes del cotxe.

És per aquest motiu que els agents recomanen que tot i utilitzar el comandament a distància els conductors s'assegurin i revisin que el cotxe ha quedat ben tancat tot estirant de la maneta de la porta. 

Una nova estafa del lloguer vacacional

El nou mètode de robatori però no va ser l'única alerta que van fer els Mossos. Ara s'acosta l'estiu i amb ell les vacances. És per això que la policia catalana ha volgut recordar que el lloguer d'apartaments per passar les vacances s'ha convertit en un altre mètode d'estafa a causa de la seva gran demanda. Per tant, es recomana que a l'hora de pagar les transaccions es facin a través de portals segurs i es comprovi les opinions dels anteriors inquilins. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari