YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El Museu d'Art Contemporani de Barcelona serà gratuït els dissabtes gràcies a Uniqlo

L’empresa japonesa vol «democratitzar la cultura» i també té acords similars amb com el Tate Modern de Londres o el MoMA de Nova York

Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba)
El Macba es pot visitar de forma gratuïta els dissabtes a la tarda gràcies a la col·laboració amb Uniqlo | Catalunya Diari

El Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macbaes podrà visitar de forma gratuïta les tardes dels dissabtes, dels pròxims cinc anys, gràcies a la col·laboració amb Uniqlo, l’empresa de moda japonesa que, a més, obrirà la seva tercera botiga a la ciutat comtal a finals d’any.

Uniqlo vol «democratitzar la cultura»

Ambdues entitats van arribar a un acord a mitjans del 2018 i ara l’any renovat fins al 2024, segons avança ‘Crónica Global’. Així, el museu obrirà els dissabtes de 16.00 a 20.00 hores i els seus visitants pondran accedir a les exposicions temporals i a les activitats que s’hi realitzin sense cap mena de cost. A més a més, l’últim dissabte de cada mes es duu a terme una sèrie de col·loquis dins del programa «Parlem de...» que impulsa la divulgació artística i cultural.

L'empresa japonesa Uniqlo obrirà la seva tercera botiga a Barcelona i una a Madrid | Cedida

Uniqlo ha explicat que, durant les tardes dels dissabtes del passat any, la quantitat de visitants al museu va augmentar significativament, amb 60.000 persones més que el 2017, equivalent a «més del doble». D’aquesta manera, i en paraules del director d’operacions a Espanya Kohsuke Kobayashi, l’empresa vol «democratitzar la cultura». Així, també tenen acords similars amb altres grans museus del món, com el Tate Modern de Londres o el Museum of Modern Art (MoMA) de Nova York.

Cal destacar que Uniqlo va arribar a Barcelona el setembre de 2017, instal·lant la seva primera botiga en ple centre de la ciutat, entre el passeig de Gràcia i la Gran Via, i, només dos mesos més tard, en va obrir una altra, al centre comercial de Glòries. Ara, l’empresa japonesa té previst obrir-ne dues més aquest pròxim octubre, una a Madrid i a la Diagonal de Barcelona, concretament al centre comercial Pedralbes Centre i tindrà gairebé mil metres quadrats distribuïts en dues plantes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari