El secret que amaga Semedo i que enamora a molts catalans

El jugador s'ha confessat fanàtic de 'Bola de drac', una sèrie de referència que va arribar a les cases catalanes a través de TV3

Els dibuixos animats són una referència per molts i, encara que passin els anys, alguns seguiran sempre sent fanàtics. ‘Bola de drac’ va ser una sèrie que va marcar una generació, i a Catalunya va arribar a tots els nens gràcies a TV3.

En aquesta ocasió, ha estat un jugador del FC Barcelona qui ha volgut presumir d’una col·lecció que de ben segur aixecarà l’enveja de tota una generació. Es tracta de Nélson Semedo, el lateral del Barça que ha volgut llençar-se a les xarxes i confessar-se «addicte» a aquesta sèrie.

Semedo, enamorat de Bola de drac

A una fotografia que ha compartit a través d’Instagram, es pot veure com el portuguès té pràcticament tots els personatges de la sèrie, incloent-hi les famoses set boles de drac amb les quals podies invocar a Shen Long, el drac que podia concedir desitjos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Addicted! Who else? Quenha Más? DBZ

A post shared by Nelson Semedo 🇨🇻🇵🇹 (@nelsonsemedo50) on

Amb aquesta imatge, Semedo demostra que als seus 26 anys es poden seguir conservant les passions que tenen els nens. «Addicte! Algú més?» comentava sota la fotografia. Són molts els qui en comentaris han expressat la seva enveja per aquesta gran col·lecció, ja que el blaugrana ha demostrat ‘Dragon Ball’ va marcar tota una generació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari