Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els Mossos d'Esquadra van desmantellar la plantació just després de la trucada

La carta d'un nen que va patir assetjament al Mosso d'Esquadra que el va ajudar

La carta d'agraïment inclou frases com: «En un moment de la vida, vaig tenir sort de conèixer-lo»

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar la plantació just després de la trucada
La carta l'ha dirigit un nen de 12 anys a un mosso que el va ajudar amb l'assajament escolar | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han fet difusió d'una carta molt emotiva que els ha arribat en els últims dies. «Un nen de 16 anys em va començar a pegar, els meus pares van intentar parlar amb ell, però el nen també va insultar als meus pares». És així com el jove de 12 anys comença el seu relat de com va patir assetjament.

«Faig el que em va dir el Quim: anar amb el cap alt i sense por»

La carta va dirigida al 'mosso Quim', l'agent que va proporcionar ajuda  a la família del nen de 12 anys que estava sent víctima d'assetjament escolar. Durant l'escrit, el nen explica com un altre jove més gran que ell, de 16 anys, el va començar a pegar  i que els seus pares van decidir anar als Mossos per a intentar trobar una solució. Va ser llavors quan, a partir de la intervenció de l'agent Quim, la situació del petit va canviar: «Els hi va donar consells. Ara el nen no em pega. Quan el veig, faig el que em va dir el Quim: anar amb el cap alt i sense por».

En l'escrit que han fet públic els Mossos, animen a altres infants que també pateixin assetjament a l'escola a acudir a la policia  per a denunciar els casos: «Ara el nen no em pega», explica el remitent de la carta, però «jo sé que el nen que em pegava, pega a més amics meus, i els dic que vagin als Mossos que els ajudaran molt».

Per últim, i com a detall d'estima cap al 'mosso Quim 'que una vegada va ajudar aquest nen, afegeix: «Quim, sé que no te'n recordaràs de mi, però pensa que sempre et tindré el meu cap! Moltes gràcies Quim».

També et pot interessar...