Un noi de 23 anys somia un número de loteria, el compra i guanya 500.000 euros

Després de somiar fins a tres cops que guanyava, va provar sort amb cinc bitllets i l'últim tenia el gran premi

Jesse Fravala, un noi de 23 anys que va somiar un número de loteria, el va comprar i va guanyar 500.000 euros (Estats Units, 15-12-19)
Jesse Fravala va provar sort a la loteria després de somiar fins a tres vegades que guanyava el premi | Cedida

Un noi de 23 anys ha aconseguit, literalment, fer els seus somnis realitat. El jove va somiar tres vegades que li tocaven 500.000 euros jugant a la loteria. Dit i fet: la tercera vegada que va provar sort, va resultar el guanyador de mig milió d’euros.

Ha succeït a Michigan (Estats Units) i el seu protagonista es diu Jesse Fravala. Ell assegura que va somiar fins a tres cops que li tocava la loteria. Finalment, pensant que potser tenia algun significat, va arriscar-se a provar sort comprant cinc bitllets pel sorteig.

Alguns dies més tard va comprovar si la fortuna li havia somrigut: «Els quatre primers no tenien res, però el cinquè tenia un premi de 500.000 euros» ha afirmat el jove a ‘Michigan Lottery Connect’.

«Tenia llàgrimes als ulls»

Quan va confirmar que un dels seus bitllets era el gran guanyador, no s’ho podia acabar de creure. «Tampoc esperava guanyar res a l’últim bitllet i quan vaig veure el premi de 500.000 euros no em podria creure que fos veritat. Tenia llàgrimes als ulls. No podia ser real» explica l’afortunat.

Jesse ja ha reclamat el seu premi al local de loteries, i afirma que amb els diners es comprarà un cotxe i la resta l’invertirà de diverses maneres. Realment, tot un exemple d’una persona que lluita per aconseguir els seus somnis.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari