SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

Una noia troba una granota viva a una amanida acabada de comprar

La marca s'ha disculpat a través de Twitter
La família va trobar una granota a dins de l'amanida | Twitter

 

Una noia ha publicat un vídeo a les xarxes socials on mostra el paquet que acaba de comprar d'amanida, i on es pot veure a dins una granota. Aquesta va ser la gran sorpresa d'una família a North Shore, Wisconsin, en trobar-se una granota viva a dins del producte que acabaven de comprar en el supermercat. 

 

En una entrevista, la Karlie Allen explica que «estava a l'altre costat de l'habitació i de sobte vaig escoltar un crit». Es tractava de la reacció dels seus familiars, quan s'havien disposat a començar a fer el sopar i havien vist l'animal a dins del recipient de plàstic de l'amanida. Va ser llavors quan la jove va decidir gravar el moment per, posteriorment, pujar-ho a les xarxes socials per demanar explicacions a la marca.

 

 

La marca es va disculpar a través de Twitter

El que no s'esperava, però, era que la publicació arribés a causar tant revolt.  Centenars d'usuaris han reaccionat a la publicació, a què també ha volgut contestar la marca de l'amanida en qüestió. «Ei, Karlie, Yikes! Ens sap greu que hàgiu descobert una granota viva en el producte Simple Truth. Perquè us puguem enviar un missatge i resoldre això, seguiu-nos a Twitter. Fes-nos-ho saber quan ens segueixis. Gràcies!», van escriure.

 

 

També et pot interessar...