Obren un segon restaurant EAT a l'Aeroport del Prat

L'establiment és una clara aposta pel menjar ràpid, però saludable, a l'Sky Center de la Terminal 1

EAT
És el segon establiment EAT que obre al Prat  | EATOUT

L'Aeroport del Prat estrena restaurant. L'EAT, situat a l'Sky Center de la Terminal 1, és una clara aposta pel menjar ràpid, però saludable, tendència que pretén estendre Eat Out Group, companyia a la qual Aena va adjudicar 19 punts de venda a l'aeroport català i que pot explotar durant vuit anys, fins al 2026.

Sandvitxos, amanides, wraps i baguetes, tot fresc, elaborat al moment, a més d''snacks' llestos per emportar, tenint en compte que la majoria de clients tenen pressa per agafar el seu vol i poc temps per entaular-se. 

Sota el lema 'The real food company', EAT, cadena líder internacional, vol oferir una experiència saludable al comensal, ràpida, diversa i fresca, adaptada a les seves necessitats per a cada ocasió.

És el segon EAT al Prat

EAT
EAT ofereix sandvitxos, amanides, wraps i baguetes, frescos i elaborats al moment | Eat Out Group

 

EAT ja té presència al Prat des del passat maig amb un primer establiment, que ara es duplica en aquest nou espai de 356 metres quadrats, amb capacitat per més de 150 comensals i una ubicació privilegiada, en la zona més potent actualment pel que fa a oferta gastronòmica i comercial a l'aeroport, a l'espera que viatgers d'arreu del món hi facin parada.

Una filial de la catalana Agroalimen

Eat Out Group és una filial de l'empresa catalana Agroalimen, que engloba diverses cadenes de menjar ràpid. Compta amb una divisió especialitzada sota el nom de 'Travel', que pertany al Grupo Ibersol, i que gestiona establiments com els EAT, que han entrat amb força al Prat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari