Equips del Barça celebrant títols

Criden a omplir el Palau Blaugrana per acomiadar el capità d'handbol Víctor Tomás

El jugador blaugrana es retirarà a finals de temporada per un problema cardíac

A començaments de setmana,  el capità del FC Barcelona d'handbol, Víctor Tomás, es veia obligat a anunciar la seva retirada, a finals d'aquesta temporada, per un problema cardíac. Així doncs, malgrat haver rebut una oferta de renovació, Tomás es retirarà com a professional, amb 34 anys, després que li hagin diagnosticat un bloqueig auriculoventricular. 

La llegenda del Barça d'handbol assegurava que el problema feia temps que estava diagnosticat i controlat pels serveis mèdics del club però amb el pas dels anys i la pràctica esportiva professional «s'està agreujant». Per tant, seguir aquest ritma perjudicaria greument la salut del capità blaugrana.

Crida a omplir el Palau en suport al capità

Davant de la recent notícia, el mànager general de la secció, David Barrufet, ha explicat, en una entrevista a 'Tu diràs' de RAC1, que no prenen cap risc amb Tomás, que continuarà jugant els quatre mesos que resten de temporada perquè els metges asseguren que «hi ha risc zero. La lesió que té li permetria jugar un any més, o mig any.  Si hi hagués algun risc, no el deixaríem jugar».

Barrufet ha fet una crida a l'afició a omplir el Palau Blaugrana per donar suport a la llegenda i capità del Barça durant els seus quatre últims mesos com a professional d'aquesta pràctica esportiva: «El víctor és qui fa aixecar el Palau, a qui la gent mira quan passa alguna cosa. Aquests quatre mesos que li queden, faig una crida perquè vinguin i omplin el Palau» declarava l'exjugador d'handbol.

Per la seva part, Víctor Tomás,  ha agraït a través de les xarxes socials les incomptables mostres de suport i d'afecte  que ha rebut d'ençà que els dilluns anunciés la seva retirada definitiva de la pista com a professional a finals de temporada.

També et pot interessar...