Liza i Benson, una parella de filipins que es van casar a l’Hospital Clínic mentre ella es trobava de part (09-02-2020)

Una parella es casa just abans que la dona doni a llum a l’Hospital Clínic

La dona estava maquillant-se pel casament quan va trencar aigües i va dirigir-se a la Maternitat de l’Hospital Clínic

Liza i Benson estaven nerviosos per la seva boda, que havia de celebrar-se aquest mateix diumenge. Benson estava esperant-la a l’altar de l’església, però la seva parella va trucar-lo des de l’hospital amb una notícia que ben segur no esperaven: estava a punt de néixer el seu primer fill.

Aquesta parella de Filipines ha viscut una curiosa anècdota a la Maternitat, que depèn de l’Hospital Clínic de Barcelona. Si bé els professionals van preparar-se per ajudar en el part, poc sabien que abans de les contraccions serien els convidats sorpresa de la boda  entre aquesta particular parella.

S'havien de casar per evitar un «mal auguri» cap al nen

Liza estava acabant de maquillar-se per sortir a l’església i expressar el seu amor davant d’amics i familiars. La dona, però, va trencar aigües en meitat del procés. Sense temps per treure’s el vestit ni acabar d’arreglar-se, ella i una amiga van agafar el primer metro possible per arribar a l’Hospital Clínic. Allà, per fi va poder trucar a la seva parella, qui estava esperant-la a l’altar aliè a tot allò que estava succeint. D’aquesta manera el nuvi, els familiars i el mateix capellà van sortir corrents cap a la Maternitat.

Ella, però, no estava disposada que el nen neixes d’uns pares que no estaven casats, ja que assegurava que era un «mal auguri» i portaria mala sort cap al nouvingut. Així, i després de confirmar que el part  podria endarrerir-se uns minuts, la parella  es va poder casar sota la mirada dels clínics que es trobaven allà per fer la seva feina, i que poc s’esperaven que aquell no seria un dia quotidià més.

Una de les professionals que va viure aquesta situació explica que a un hospital sempre pots trobar-te anècdotes boges i experiències que no pensaries viure, però assegura encara en xoc que «aquesta història no l'havíem viscut ningú mai». Tant és així que l’Hospital no ha pogut evitar compartir a través de les xarxes aquesta tendra anècdota, on han assegurat que tant la mare com el nen, de nom Prince Benedict, es trobaven en perfecte estat. Sens dubte, el principi més feliç per una nova història d’amor a punt de començar.

També et pot interessar...