Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Freddie Figgers en un muntatge amb bitllets d'euro

Els seus pares el van abandonar quan era un nadó i ara és milionari

Freddie Figgers va patir molt per ser un nen adoptat i ara disposa d'un nivell de vida amb el qual molts únicament somien

Freddie Figgers i la seva història podrien inspirar qualsevol director de cinema: un adinerat empresari abandonat quan tot just tenia hores de vida. La seva mare biològica es va desfer d'ell sense saber que es convertiria en una de les grans promeses de l'univers tecnològic.

Freddie Figgers va ser rescatat per una persona anònima que es va espantar en sentir el plor desconsolat d'un nadó que clamava auxili. El seu salvador el va portar a un hospital per comprovar les seves lesions i allí va romandre ingressat fins que es va recuperar i va trobar una llar.

L'empresari va estar internat al centre mèdic més de 48 hores, ja que els experts volien comprovar que no li havien quedat seqüeles. Més endavant va ser traslladat a un centre d'orfes en el qual va estar fins que una parella el va acollir a la seva família.

Ha passat molt de temps d'aquest trist succés, i ara Freddie és un home adinerat que col·lecciona milions en els seus comptes bancaris. Té 32 anys i s'ha assegut en una infinitat de platós de televisió per explicar la seva fantàstica història de superació.

Figgers va cridar l'atenció de la premsa per l'excentricitat que envoltava la seva persona: vestia vestits de disseny i estava envoltat de capricis. Gràcies al seu esforç va aconseguir posicionar-se com un referent en el món de la tecnologia i la seva empresa és bastant coneguda.

Freddie Figgers va patir assetjament pels seus orígens: "Ningú et vol"

El milionari se sent molt orgullós del camí que ha recorregut fins a arribar a l'èxit i mai ha maquillat la seva crua realitat. Està enormement agraït a la parella que el va acollir, perquè sense ells la seva actual fortuna no existiria.

La vida de Freddie ha estat força complicada perquè li van fer patir molt per l'episodi que va viure sent un bebè. Segons ha explicat en alguna entrevista, els nois de l'escola li van fer passar una infància força complicada.

"Els nens acostumaven a burlar-se de mi cridant-me nen brossa, em deien: «Ningú et vol, ets brut». Recordo ocasions en què baixava de l'autobús escolar i altres nens m'agafaven i em tiraven a les escombraries i es reien de mi", va explicar a la BBC.

Figgers va concedir una entrevista per explicar el seu passat en un famós programa de televisió, i l'audiència es va quedar enganxada amb el seu testimoni. Les xarxes socials van viralitzar algunes de les seves declaracions, ja que la seva història és un cant a l'esperança i a la superació.

Freddie Figgers va ser adoptat per dos senyors grans

L'empresari tecnològic va passar la seva infància als afores de Florida, en una zona molt rural on tothom sabia qui era. Sempre s'ha sentit orgullós de la seva família adoptiva, però els nois de la seva edat es ficaven amb ell perquè els pares eren una parella una mica més gran.

Betty i Nathan, els seus pares adoptius, tenien 66 i 74 anys respectivament, detall que van utilitzar per carregar contra el milionari. El seu drama va commocionar als Estats Units i la premsa espanyola s'està fent ressò per inspirar gent que estigui passant pel mateix.

"Va arribar un punt que el meu pare m'havia d'esperar a la parada per acompanyar-me a casa. Els nens m'assetjaven encara més, burlant-se d'ell: «Mireu aquest ancià amb bastó»", ha relatat.

La seva vida va canviar per sempre als 9 anys, quan passejava amb el seu pare fent el que anomenaven "busseig d'escombraries". "El que per a un home és brossa per a un altre és un tresor", comenta amb un somriure a la cara.

En una d'aquestes expedicions van trobar un vell ordinador, aparell amb el qual sempre fantasiava, però que no podia tenir. El nivell econòmic de la seva família no era molt elevat, així que es va haver de conformar amb arreglar-ho.

"Vaig agafar parts d'una ràdio, les vaig col·locar i després d'uns 50 intents finalment vaig aconseguir que funcionés. Va ser llavors que vaig saber que això era el que volia fer en la meva vida ".

Gràcies a aquesta història va decidir dedicar-se al món tecnològic, aventura que li ha reportat milions de dòlars. Què pensaran ara els nens que es burlaven d'ell?