Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un lladre intentant robar la bossa de mà d'una dona

La pastisseria Escribà de Barcelona caça in fraganti un lladre i el seu gos

El popular pastisser ha realitzat un vídeo irònic per denunciar l'atracament al seu comerç de la Gran Via

Pastisseria Escribà a Gran Via
La matinada del 14 de febrer van entrar a robar a l'emblemàtica pastisseria Escribà de Gran Via | Cedida

 

El passat dijous 14 de febrer, al voltant de les tres de la matinada un home va entrar amb el seu gos a robar a l'emblemàtica pastisseria Escribà, a la Gran Via de Barcelona. L'home se'n va dur de la caixa registradora 700 euros i ma entrar i sortir de l'establiment en només 3 minuts. El delinqüent va fer un forat a la porta de la botiga, primer va entrar ell i després el seu gos, el qual portava per si hi havia algú a l'interior.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

El pastisser Christian Escribà es trobava dormint al pis de dalt. Van rebre una trucada des de la central d'alarmes, ja que en entrar l'home va fer saltar les mesures de seguretat. Escribà explica que es va llevar i va mirar les càmeres de seguretat i seguidament van trucar a la policia, però  quan el pastisser va baixar a la botiga, l'home i el seu gos ja havien marxat. A la poca estona van arribar els Mossos d'Esquadra.

El cap de projectes del negoci té clar que el lladre va actuar predeterminadament: «Ho tenia tot estudiat. No és fortuït. Ningú sospita d'una persona que va amb el gos, pensen que el treu a passatger i no a cometre un robatori». A més, el fet de dur el gos es deuria a una mesura que va prendre l'home per si hi havia algú a l'interior de la botiga, perquè l’animal l’ataques.  

Un vídeo còmic per denunciar els fets

El robatori va quedar íntegrament gravat per les càmeres de seguretat de l'establiment. Christian Escribà va voler aprofitar per denunciar els fets sense perdre l'humor. Durant el vídeo es pot veure a l'home trencat el vidre i entrant amb el gos a robar la caixa. Les imatges van acompanyades d'onomatopeies de còmic amb paraules com 'What?' o 'OMG!!!', fletxes que senyalen al lladre, subtítols  on informen que obren de 9 a 21 hores tot l'any i que no és necessari entrar a la botiga a les tres de la matinada, i tot acompanyat amb la cançó del raper Ludacris: 'Move Bitch Get Out Da Way'.

Escribà ha començat a difondre el vídeo a les seves xarxes socials, ja que volia denunciar el robatori «donant-li una volta als fets i enfocant-los des de l'humor». Els responsables del negoci també han facilitat les imatges als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació sobre el cas.