Pedro Sánchez s'afegeix al plany per la mort de Blanca Fernández Ochoa

El president del govern espanyol valora com una «enorme pèrdua» la desaparició de la medallista olímpica

Pedro Sánchez
Pedro Sánchez s'afegeix al plany per la mort de Blanca Fernández Ochoa | EFE

Després que aquest matí es confirmés la troballa del cos de l'esquiadora olímpica Blanca Fernández Ochoa, el president del govern espanyol, s'ha sumat a les nombroses mostres de condol que han mostrat personalitats de diferents àmbits d'arreu de l'Estat espanyol.

Després de clausurar una trobada sobre telecomunicacions a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Santander, i responent a preguntes dels periodistes, el president espanyol ha manifestat que li acabaven de comunicar la tràgica notícia, i ha volgut tenir un especial record per l'esportista, qualificant com una «enorme pèrdua» el traspàs de la primera dona de l'Estat a guanyar una medalla als jocs olímpics d'hivern. Més tard, ha fet extensiu el missatge de condol a través de les xarxes socials:

Feia més d'una setmana que era morta

Segons els primers indicis, els investigadors han assenyalat que Blanca feia més d'una setmana que estava morta, ja que el cadàver presenta clars símptomes de descomposició. A més, segons fonts pròximes a la investigació, presentava un fort cop al cap, tot indicant que podria haver patit una caiguda. No obstant això, serà l'autòpsia la que determini el moment i les causes de la mort.

L'exesquiadora espanyola ha mort amb 56 anys, la mateixa edat que tenia el seu germà Paquito amb qui mantenia una relació molt especial. Blanca va quedar molt afectada per la serva mort.

Blanca Fernández Ochoa
Blanca Fernández Ochoa | Twitter (@CATzona_com)

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari