Una taula parada per celebrar el Nadal

Els perills d'un dels regals més populars del Nadal a Catalunya

L'OCU recomana que, en el cas de rebre aquest regal, no s'esperi fins poc abans de la seva caducitat per a reservar

Les festes de Nadal són sinònim de germanor, d'alegria i de compartir moments en família.  Ara bé, també acostumen a ser-ho de comprar i rebre regals.

Des de fa uns anys,  les caixes d'experiències són una bona opció per a totes aquelles persones que no saben quin regal escollir  per a un familiar o amic especial. La seva varietat de preus i la possibilitat de combinacions fan que es converteixin en l'obsequi ideal.

Els principals inconvenients de les caixes

Malgrat tots els punts positius que presenten,  l'OCU ha volgut advertir també d'algunes de les contradiccions que pot suposar la seva compra i, sobretot, la seva rebuda. Les reiterades queixes d'alguns consumidors han motivat la investigació de l'OCU envers els problemes que generen aquestes capses que semblen màgiques, però que, evidentment, no ho són.

Alguns dels principals inconvenients que presenten i que has de tenir en compte si reps una d'elles per aquestes festes són: la dificultat a l'hora de fer servir el seu web, els problemes per a renovar la caducitat o la dificultat per a reservar els serveis, així com l'acotació de les dates disponibles. L'atenció al client, és un altre dels punts que més problemes ha generat als seus usuaris.

Les recomanacions si reps aquest regal

Així doncs, des de l'OCU recomanen que, en el cas de rebre aquest regal,  no s'esperi fins poc abans de la seva caducitat per a reservar, fer les gestions a temps i assegurar-se de la reserva trucant directament a l'establiment, hotel o restaurant escollit. 

De la mateixa forma, asseguren que, sovint, és millor reservar un servei o tractament directament i assegurar-se de la proposta regalada, ja que les opcions per escollir acostumen a ser poques. Tanmateix, en l'actualitat hi ha infinitat de propostes que poden ser una bona opció per a regalar. En aquest sentit cal recordar que conegudes marques de roba com Primark ofereixen targetes que poden ser una perfecta opció.

També et poden interessar...