Imatge d'arxiu amb bosses de compra de Primark

Aconsegueix una targeta regal de Primark per valor de 50 euros

'La Coctelera' t'ofereix, a través d'un sorteig a Instagram, l'oportunitat de guanyar un val de 50 euros per gastar-te a Primark

L’estiu ja ha arribat i la millor manera de combatre les altes temperatures i estrenar estació és comprant roba nova i ben fresqueta per la calor. En això ens pot ajudar ‘La Coctelera’, mitjà associat a Catalunya Diari, que sorteja una targeta regal de 50 euros per gastar a les botigues de la marca de roba de baix cost Primark.

Primark destaca per la gran oferta de productes que ven a les seves botigues, i en els últims anys s'ha convertit en una marca amb molts seguidors, ja que allí s’hi pot trobar moda per a tothom: moda masculina, femenina, infantil, així com complements, maquillatge i altres productes de decoració. Ara, 'La Coctelera' et regala un val per passar-te la tarda de compres a Primark i renovar el teu armari. Així que si vols endur-te aquesta targeta regal per valor de 50 euros per gastar-te a la botiga Primark que et quedi més a prop, hauràs d’entrar al perfil d’Instagram de 'La Coctelera' (@lacoctelera_mag) i buscar el següent post on s’anuncia el sorteig:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡SORTEAMOS UNA SÚPER TARJETA REGALO DE 50€ DE PRIMARK!Porque no hay nada mejor que estrenar ropa para darle la bienvenida al buen tiempo ¡Consíguela! ... ¿Qué tienes que hacer para conseguirla? ¡Es muy fácil! ... ☑ Síguenos @lacoctelera_mag ☑ Menciona a tus 2 amigos/as más fashion ☑ Dale a este post Consigue participación extra compartiendo la imagen en tu stories ...¡Aumenta las posibilidades de ganar esta súper tarjeta participando tantas veces como quieras y etiquetando a personas diferentes! ... Solo perfiles públicos Tienes tiempo hasta el 7 de julio para participar Nos pondremos en contacto con el ganador a través de MD Sorteo válido para toda España ...¡Mucha suerte!

Una publicación compartida de La Coctelera (@lacoctelera_mag) el

A continuació, segueix els següents passos:

  • Segueix l'Instagram de 'La Coctelera' (@lacoctelera_mag)
  • Dóna-li a ‘m'agrada’ al post del sorteig
  • Esmenta 2 amics o familiars
  • ATENCIÓ! Com més vegades comenteu amb amics diferents, més possibilitats de guanyar
  • Aconsegueix una participació extra compartint la imatge en les teves ‘Stories’ d'Instagram

El termini del sorteig acaba el pròxim 7 de juliol, així que no tardis massa; un cop fet el sorteig, 'La Coctelera' es posarà en contacte amb el guanyador mitjançant un missatge d’Instagram. Molta sort a tothom!

 

També et pot interessar...