Piqué celebra l'èxit de La Marató reivindicant la solidaritat dels catalans

El català ha publicat un missatge dient: «Més de 9 milions. Històric. Perquè després parlin...»

Gerard Piqué, al Camp Nou
Gerard Piqué, al Camp Nou |  CatalunyaDiari.cat

Gerard Piquè no deixa de ser notícia darrerament. Després d'haver protagonitzat les portades de molts diaris per haver estat condemnat a pagar una multa de milers d'euros per conduir sense carnet o per haver, suposadament, comprat el FC Andorra, ara el català torna a ser protagonista, aquest cop per voluntat pròpia després d'haver escrit un comentari a Twitter sobre La Marató de TV3 i els catalans.

Aquest diumenge es va celebrar la famosa jornada solidària gràcies a la qual es va aconseguir recaptar més de 10 milions d'euros, al final de la nit. El futbolista va voler comentar la fita a les xarxes socials amb unes paraules amb les quals es dirigeix de forma clara a totes aquelles persones que parlen malament del poble català: «Més de 9 milions. Històric. Perquè després parlin...».

Cal destacar que el jugador del Barça escrivia 9 milions y no la xifra que finalment es va confirmar, 10,7 milions, perquè va fer el tuit abans que acabés el recompte definitiu, quan la quantitat de diners recaptats encara no superava els 10.000.000 euros. Així doncs, segur que Piqué està encara més feliç del que ja va mostrar a les seves xarxes.

Així doncs, sembla que el català ha volgut desmentir un dels mites que més persegueixen els nascuts a Catalunya, el de ser garrepes, deixant clar que quan es tracta de solidaritat els catalans s'uneixen per aconseguir grans coses.

La Marató de rècord, gairebé 11 milions d'euros recaptats

El cert és que hi ha molt a celebrar, i és que en aquesta 27a edició, La Marató ha aconseguit recaptar en donacions la quantitat de 10.715.430 euros i cal tenir en compte, a més, que fins al pròxim 31 de març es pot seguir participant donant diners, tal com indica la web de La Marató.

Així doncs, aquest any la jornada solidària ha batut tots els rècords aconseguint la xifra més alta de la seva història tenint en compte la dada en el moment de la finalització de la gala televisiva a TV3.


Comentaris

envia el comentari