Piqué, molt a prop de tancar el fixatge de Messi com a accionista de l'FC Andorra

Les negociacions estan avançades i, fins i tot, l’acord es podria fer públic al llarg de les pròximes setmanes

Gerard Piqué continua explotant la seva vessant empresarial. Després de comprar l’FC Andorra, sembla que el futbolista del Barça encara no en té prou i, segons avança Sport, el defensa blaugrana estaria a punt de tancar la incorporació de Leo Messi a l’executiva del club andorrà.

Les negociacions estan avançades i, fins i tot, l’acord es podria fer públic al llarg de les pròximes setmanes. El mateix mitjà, en aquesta línia, informa que es prepara una roda de premsa on es traçaran les línies de l’ambiciosa estructura del club.         

                   

Piqué i Messi, junts a Andorra?

Es tracta d’un projecte més que ambiciós i que, més enllà de la figura de Piqué, permetria obrir la cara més empresarial d’un Messi, més reservat en aquest aspecte. Piqué, de fet, acumula més d’una desena de projectes i empreses i, en aquest sentit, hi té molta més mà esquerra que el seu company d’equip.

La compra de la Copa Davis per part de Piqué, molt criticada
Gerard Piqué estaria a prop de tancar la incorporació de Messi a la directiva del club andorrà  | CatalunyaDiari.cat

Una experiència, però, que hauria servit al ‘3’ del Barça per a poder seduir a Messi d’entrar al projecte esmentat. Ben aviat, sempre segons cita Sport, es podria fer oficial el ‘fitxatge’ de l’astre argentí per l’executiva de l’FC Andorra.           

Els contactes de Piqué, el futur de l’Andorra

I és que no només Leo Messi podria ser una de les bases d’aquest projecte. Un dels patrocinadors troncals del Barça, l’empresa Rakuten, també podria anunciar en breu la seva annexió al projecte encapçalat per Gerard Piqué.

Els pròxims dies, doncs, seran clau per a poder conèixer quins seran els propers passos que seguirà el club i per, així mateix, conèixer si Leo Messi s’acaba incorporant a la directiva del club.