Piqué: «Em retiraré al Barça i vull jugar fins al 2022»

El central blaugrana assegura que no té «cap intenció de vestir una altra samarreta»

Piqué
Piqué: «Em retiraré al Barça i vull jugar fins al 2022» | EFE

Ser jugador de primera divisió sempre té data de caducitat: gairebé no hi ha jugadors a la gespa que superin els 35 anys. Gerard Piqué, amb 32 anys, vaticina el seu futur i deixa clar en una entrevista a 'Mundo Deportivo' que no té «cap intenció de vestir una altra samarreta».

Amb contracte fins al juny del 2022, el central blaugrana assegura que se sent amb forces per complir-lo i seguir al Barça durant els pròxims anys. «El meu últim equip serà el Barça», comunica Piqué que, si compleix el contracte, jugarà fins als 35 anys. Exposa que «els contractes estan per complir-los, la meva intenció és arribar fins al 2022, però no tinc una bola de vidre i no sé si ho podré fer», continua el català.

Piqué valora la possibilitat de deixar abans el futbol: «No tinc cap problema en marxar abans»

En cas que no pogués acabar el contracte, Piqué explica que no tindria cap problema en treure's les botes abans d'hora i que «si veig que no estic al nivell, no tinc cap problema en marxar abans». Tot i això, el jugador blaugrana creu que «no succeirà perquè em conec i em veig capaç d'aguantar» i acabar al Barça el 2022. 

Actualment, compagina els entrenaments al FC Barcelona amb la Copa Davis a Madrid, competició que presideix amb la seva empresa Kosmos al capdavant. «Per mi, ser al Barça és el somni més gran de tots, encara que crear la Copa Davis també ho sigui, el meu únic somni de petit era vestir la samarreta del Barça», assenyala Piqué.

Pel que fa a l'organització de la Copa Davis, exposa que: «Sabem que les nostres carreres són curtes, limitades i quan s'acabi m'agradaria poder fer altres coses i que no tot acabi amb el 'Gerard jugador', que hi hagi més coses que el futbol». De moment, Kosmos ha apostat per organitzar la competició de tenis, produir el documental 'The Decision' basat en Griezmann i per finançar el FC Andorra.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari