Les platges de Barcelona, plenes a vessar en ple estat d'alarma

Les altes temperatures i l'obertura d'aquests espais als passejos ha provocat que milers de persones s'hagin aplegat a les platges de la ciutat comtal

Imatge de la platja de Barcelona el 20 de maig de 2020
Les platges de Barcelona, plenes a vessar | TV3 / Els Matins

És una de les imatges del dia. Les altes temperatures i l'autorització de l'Ajuntament de Barcelona a passejar per les platges del municipi, vigent des d'aquest dimecres, ha provocat que, avui, milers de persones s'hagin aplegat a les platges de la ciutat comtal., moltes d'elles prenent el sol i banyant-se, activitats prohibides per l'estat d'alarma. La imatge se suma a la ja vista el passat dilluns, quan moltes persones es van aplegar al Port Olímpic per fer esport

En veure les imatges de TV3 han estat molts els qui han optat per criticar la situació davant el desconcert de veure la platja plena a vessar en ple estat d'alarma i fent activitats no permeses, com prendre el sol o banyar-se. La imatge arriba en el primer dia en què l'Ajuntament de Barcelona autoritza els passejos per les platges de la ciutat, permesos des d'aquest dimecres. 

L'Ajuntament de Barcelona crea confusió

Durant el dia d'ahir, el consistori barceloní va provocar certa confusió entre la ciutadania, ja que en un primer moment va informar que es podria prendre el sol però no banyar-se, mentre que posteriorment va rectificar, certificant que no estaria permesa cap de les dues activitats.

Segons va anunciar l'Ajuntament de Barcelona va explicar que durant tota la franja diürna en què les platges estiguin obertes cal respectar les franges d'edat per a les sortides. Per tant, des de les 6 del matí fins a les 10 hores s'hi pot tant fer esport individual -com córrer o nedar- com també passejar-hi, mentre que de 10 a 20 hores només hi podran passejar els menors i la gent gran.

De 20 a 23 hores només es permet l'accés per als esportistes professionals i federats, així com esports aquàtics. En horari nocturn, aquest espais romandran tancats.


Comentaris

envia el comentari