El poble més afortunat: toca tres cops el pot de l’Euromillones

També en van guanyar l'any 2014 i el 2017

Imatge d'arxiu d'una administració de loteria
Un poble ha guanyat tres vegades el premi gran de l'Euromillones | Cedida

Un poble s’ha convertit en el més afortunat d’Europa en aconseguir que els toqui l’Euromillones tres cops. El bitllet guanyador del premi més gros ha caigut a Castlebar, al comtat de Mayo (Irlanda), el passat dimarts 11 de febrer per tercera vegada a la localitat i l’afortunat ha aconseguit 17 milions d’euros.

Guanyadors de l’Euromillones tres vegades

Tot i que no es coneix la identitat del guanyador de l’Euromillones, ja hauria reclamat el premi, segons explica l’amo de la botiga d’alimentació on es va vendre el número. Així, al mitjà local ‘Irish Independent’, Alan Mulroy vol creure que és «algun veí del poble», ja que fa 27 anys que té obert i la seva clientela són veïns, a més, ha afirmat que «estan tots encantats. Hi ha un gran renou al poble i això és genial per a Castlebar».

Mulroy, fins i tot, s’ha atrevit a afirmar que «és un poble afortunat, probablement el més afortunat d'Europa», ja que un veí va guanyar un premi de 15 milions d’euros l’abril de l’any 2014 i, el juliol del 2017, un altre va aconseguir 29 milions d’euros. Finalment, aquest mes de febrer del 2020, un tercer ha guanyat 17 milions d’euros i Mulroy, per segellar el bitllet guanyador, s’endú 25.000 euros que invertirà en la celebració amb els seus treballadors, a qui agraeix «tot l’esforç al llarg dels anys».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari