Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge primer pla d'Espartac Peran a l'entrepista pel 'Tot es mou' de TV3

Espartac Peran commou amb la seva revelació sobre TV3: «Plorava perquè s'havia acabat»

El mític presentador recorda la seva estada de pràctiques a TV3

El passat dimecres, Espartac Peran, mític presentador de TV3, va commoure als oients de 'La tarda d'estiu' de Catalunya Ràdio. I és que, en aquesta, va explicar com va fer realitat el seu somni laboral de quan era un nen petit.

Espartac Peran des de ben jove tenia clar que volia dedicar-se a la comunicació. Als 9 anys, el presentador ja tenia una gravadora a les mans i es dedicava a fer entrevistes al carrer.

Al seu cap hi tenia mil idees de programes que recreava mentalment i es dedicava a veure TV3, amb un desig molt gran de formar part de la plantilla.

Imatge d'Espartac Peran a una entrevista per Catalunya Ràdio
Espartac Peran ha sigut l'entrevistat al programa 'La tarda d'estiu' de Catalunya Ràdio | TV3

«Pensava que seria impossible»

«M'emocionava pensant que algun dia hi podria treballar», comença a narrar l'autor de 'Tres desitjos abans de la mort'. «Si tu has estat tota la vida somiant alguna cosa, va bé que això ho recordis sempre perquè si no, dones per fet moltes coses», afegeix.

Espartac reconeix que quan està cansant, abans d'accedir al plató recorda que aquesta feina és la que el seu jo petit ha estat anhelant amb molta força durant tants anys.

Aquest petit recordatori li dona la motivació necessària per agafar la jornada laboral amb més optimisme: «A mi em val per TV3, a un altre li valdrà per treballar a una peixateria, a l'altre per ser forner, a l'altre per ser un bon cambrer...», emfatitza el presentador.

«Plorava. S'havia acabat» 

Peran parla sobre el seu primer dia de pràctiques  a la cadena catalana. Recorda amb molta emoció veure el gran dau que hi ha a l'exterior de l'edifici, però se'n recorda encara més del dia que va haver de dir-li adeu.

Sis mesos després de treballar a la cadena, on va aprendre moltes coses a les pràctiques, Espartac Peran es va haver d'acomiadar del gran dau de TV3. «El dia que vaig dir adeu al dau, estava dins el meu cotxe plorant perquè s'havia acabat».

El que el jove Espartac no sabia en aquell moment, és que TV3 seria la seva llar durant molts anys i esdevindria una de les seves cares principals.

En l'entrevista de Catalunya Ràdio, Espartac Peran s'ha emocionat recordant com ha pogut fer realitat el seu somni de petit.