Primer pla de Quim Masferrer en una entrevista a TV3 seriós

Quim Masferrer fa l'anunci més esperat sobre 'El Foraster' de TV3: no havia passat mai

Quim Masferrer torna aquesta tardor a TV3

Quim Masferrer està enhorabona. El programa que presenta, un dels 'estrella' de la casa, torna. Així s'ha anunciat aquest dijous a la presentació de la nova temporada de TV3 i Catalunya Ràdio.

Quim Masferrer tornarà aquesta tardor a recórrer els pobles de Catalunya per trobar la millor bona gent del país. Serà el proper dilluns 18 de setembre quan 'El Foraster' torni a totes les cases.

Tot i això, no torna, com és habitual, sense novetats. I és que el programa, per primera vegada, visitarà una comarca on no havia estat mai. El Lluçanès.

Quim Masferrer visita el Lluçanès

Quim Masferrer promet emocions fortes per a aquesta nova temporada. El presentador torna a TV3per presentar, una vegada més, 'El Foraster'.

I és que, des de la seva estrena el 2013, ha esdevingut un dels programes més estimats dels catalans. I un format així no podia no tornar una temporada més a la graella de TV3.

Captura de Quim Masferrer al programa 'El Foraster' de TV3.
Quim Masferrer torna aquest 2023 amb nous programes d''El Foraster' | TV3

Serà el proper 18 de setembre quan doni el tret de sortida aquesta nova tanda d'episodis. Uns en què Quim Masferrer sorprendrà els espectadors.

Una de les sorpreses és que, per primera vegada a la història del programa, 'El Foraster' visitarà una comarca diferent. Una en la qual fins ara no havia estat mai. El Lluçanès.

I és que és una comarca de nova creació, que comprèn el territori des de la Plana de Vic i el Berguedà. De fet, la majoria de pobles del Lluçanès tenen pocs habitants.

Un fet que, sens dubte, els fa molt atractius per a la visita de Quim Masferrer. Olost, amb poc més de 1.000 habitants, és el poble que finalment escollit.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

'El Foraster' torna amb 8 pobles nous

Aquesta nova temporada estarà formada per 8 capítols. Uns als quals visitaran 7 pobles més, a part d'Olost, on fins ara Quim Masferrer no havia estat.

La primera parada serà a la comarca del Ripollès. Allà, intentarà buscar la bona gent que viu a Camprodon. Seguirà a Valls d'Àneu, al Pallars Sobirà.

També serà protagonista d'aquesta nova temporada Granadella, a les Garrigues. Un altre dels destins escollits serà Bruc, a Anoia, on Masferrer s'atrevirà a fer l'escalada cap a Montserrat.

Farà parada a les comarques de Tarragona. Xerta, al Baix Ebre, i Ulldemolins, al Priorat, són dos dels pobles que apareixeran a la novena temporada d''El Foraster'.

I finalment no s'oblidarà de visitar la Costa Brava, amb parada a Sant Pere Pescador (Alt Empordà). Allà, 'El Foraster' no dubtarà a enfrontar-se als esports d'aventura més típics de la zona.