RAC1 deixa d’emetre durant una hora per un tall de llum

Ha afectat l’edifici del grup Godó i tampoc s’ha pogut escoltar RAC 105, ni a través d’internet

Un tall de llum ha afectat la seu del gruo Godó i durant gairebé una hora no s'han pogut escoltar RAC1 ni RAC 105
Un tall de llum ha afectat la seu del gruo Godó i durant gairebé una hora no s'han pogut escoltar RAC1 ni RAC 105 | RAC1

Durant gairebé una hora RAC1 ha deixat d’emetre. La raó ha estat un tall de llum que ha afectat la seu del grup Godó, situada en un edifici de l’avinguda de Diagonal de Barcelona, on es troben els estudis de ràdio.

L’estudi de ‘RAC 1’, a les fosques

Segons han informat des del compte oficial de l’emissora, aquest dilluns 22 de juliol entre les 17.00 hores i poc abans de les 18.00 hores han sofert un tall de llum que ha provocat que no es poguessin escoltar ni per FM i tampoc a través d’internet: «Per motius aliens a la nostra voluntat ara mateix no podem emetre des dels estudis centrals. Esperem poder tornar a emetre aviat».

En aquest breu període de temps, a més de RAC1, tampoc s’ha pogut escoltar RAC 105, l’altra emissora del grup, tot i que han intentat mantenir l’emissió amb generadors alternatius, però aquests no han tingut suficient força per aconseguir-ho. Tot i això, finalment han aconseguit tornar a la normalitat i també ho han anunciat a través del seu compte de Twitter: «Ja tornem a tenir llum! Ja tornem a emetre. Gràcies per la paciència i disculpeu les molèsties», juntament amb una fotografia de l’estudi de RAC1 a les fosques.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari