YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'enginyosa resposta d'una alumna en un examen d'anglès

L'alumna ha contestat de forma original quina és la traducció del verb disparar en anglès

El mes de gener és un dels més complicats pels estudiants perquè, generalment, en aquestes dates es concentren molts exàmens. Fa poc més d'una setmana, es feia viral a les xarxes socials la resposta d'un nen en un examen d'anglès on se li preguntaven els verbs irregulars, ara una nova resposta també ha causat 'sensació' a les xarxes.

En aquest cas, ha estat una alumna i davant la seva enginyosa resposta el seu professor no ha pogut evitar pujar una imatge del seu examen. Qui més, qui menys ha 'patit' a l'hora d'omplir les conegudes taules on es pregunten tot un seguit de verbs irregulars. En aquest cas, la nena ha intentat sortir del pas i ho ha fet de forma molt original. En ser preguntada pel verb disparar, ha respost que les tres formes del verb en anglès són: «Pim, pam i pum».

«Li poso un 10, oi?»

El professor ha bromejat en posar-li un 10 per la capacitat imaginativa de la seva alumna i, segurament, per la bona estona que ha passat mentre corregia el seu examen. La gent no ha tardat a dir la seva i en contestar al professor que aquesta resposta «sublim» es mereix una molt bona puntuació. El tuit ja acumula quasi 35.000 'retuits' i més de 172.000 'm'agrades'. No sabem quin serà la nota final que obtindrà l'alumna però el que està ben clar és que a més d'una persona li ha arrencat un bon somriure.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari