El restaurant que més factura de Barcelona

El local va aconseguir el 2018 declarar a Hisenda un total d'11,5 milions d'euros

El restaurant és famós per la seva oferta en marisc | Cedida

Barcelona és la ciutat espanyola amb més oferta de restaurants vegetarians i vegans, això no obstant, aquesta opció gastronòmica no és la que genera més diners. I si no que li diguin al propietari de restaurant Botafumeiro de la ciutat comtal, José Ramón Neira Pérez, el qual va aconseguir el 2018 declarar a Hisenda un total d'11,5 milions d'euros. 

El 2017 van aconseguir un rècord històric

Segons confirma 'Metrópoli Abierta', durant l'any passat aquesta reconeguda marisqueria es va mantenir com el local de restauració que més diners declara oficialment a Hisenda. El restaurant, que dona feina a 130 persones, va aconseguir la seva màxima xifra d'ingressos l'any 2017 amb un rècord històric de la firma amb mig milió d'euros més que al 2018.

En aquest sentit, de forma correlativa a la llei baixada dels seus ingressos, el benefici també va flexionar dels 621.000 als 426.000 euros. La seva capacitat econòmica ha permès que Neira cedís 1,8 milions d'euros a llarg termini a una altra societat d'ell mateix coneguda com a Horizontes Estratégicos. Tanmateix, ha desviat 1,4 milions d'euros a curt termini a altres tres empreses del grup. 

 

 

El 'clan dels gallecs'

El Botafumeiro és una marisqueria ubicada al carrer Gran de Gràcia i està consolidada com una de les referents de Barcelona. El seu propietari és un dels representants del 'clan dels gallecs', un grup d'emigrants gallecs que van aterrar a Catalunya ja fa dècades i que, gràcies a l'hostaleria s'han guanyat un bon futur a la ciutat en general i en el món de l'empresa en particular.

 

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari