Imatge Dani Alves entrevista

Revés d'última hora per Dani Alves: la jutgessa ja ha pres una decisió

El brasiler encara està a l'espera de la sentència final

Dani Alves està en presó preventiva des del 20 de gener per un  delicte d'agressió sexual. Ara, però, la titular del jutjat d'instrucció número 15 de Barcelona ha dictat el processament del futbolista brasiler.

Acusat per un delicte sexual

Dani Alves va ser detingut i posat a la presó preventiva Brians 2 després que una jove de 23 anys  denunciés una violació el passat mes de desembre. 

Els fets van succeir als lavabos de la discoteca Sutton, de Barcelona. Segons la víctima, el jugador del Barça hauria abusat d'ella i després hauria seguit la nit com si no hagués passat res. La jove va denunciar els fets a la policia la mateixa nit i van detenir al futbolista.

Posteriorment, va passar al jutjat i en totes les seves intervencions, Alves va donar diferents versions, mentre que la víctima va ser fidel a la primera i única versió de les seves declaracions.

Primer pla de Dani Alves en un partit de futbol.
Dani Alves va ser acusat d'un delicte sexual a finals de 2022. | Europa Press

Alves segueix en presó preventiva

La jutgessa Concepción Cantón ha citat el futbolista el pròxim 2 d'agost a les 12:30 hores al jutjat per a fer la declaració indagatòria. De moment, la magistrada manté la presó provisional a Alves i fixa la fiança a 150.000 euros.

Ara la jove de 23 anys i la Fiscalia hauran de presentar per escrit l'acusació i les penes que sol·liciten per al brasiler, i aquest haurà de presentar el seu escrit de defensa amb els advocats.

Pel delicte d'agressió, podria estar fins a 12 anys a la presó. La celebració del judici seria a finals d'aquest any o a principis del següent.

Imatge presó Brians 2
Dani Alves fa sis mesos que està a la presó de Brians 2. | Europa Press

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Els advocats treballen per a alliberar-lo

Tanmateix, la defensa de Dani Alves, exercida pels advocats Cristòbal Martell i Arnau Xumetra, està intentant treure al futbolista de la presó Brians 2, on porta tancat des de fa mig any. 

Els seus advocats asseguren que el brasiler es troba en una situació bastant complicada i que rep constantment insults per part dels altres presos, que el taxen de   «maricón» i «violador». Tot això l'ha afectat a nivell físic i mental i un company de presó reconeix que se'l veu «més prim i demacrat».

No obstant les declaracions, l'Audiència de Barcelona ja ha denegat dues vegades posar en llibertat a l'acusat abans que se celebri el judici, sobretot pel  risc de fuga i la gravetat del delicte pel qual ha estat acusat.