Identifiquen dues parelles de lladres que actuaven a Cambrils

La Policia Local atrapa quatre lladres que es dedicaven a robar en comerços del port i en farmàcies de la ciutat

La Policia Local de Cambrils va identificar aquest dilluns, 5 d'agost, un home i una dona de 25 i 21 anys, tots dos veïns de la localitat,  com a presumptes autors de quatre robatoris a botigues del port cambrilenc. 

La policia va rebre l'avís d'un dels botiguers del barri a les 14.15 hores del dilluns. Els comerciants havien localitzat una persona que acabava de cometre un furt en un establiment i diverses patrulles de la Policia Local es van desplaçar fins al lloc. Allà, van localitzar la persona en qüestió, que anava acompanyada de la seva parella. 

Després d'identificar-los,  els agents van comprovar que els lladres havien robat en quatre comerços, ubicats a la plaça Catalunya i els carrers Consolat de Mar, Ferran Sors i Mossèn Joan Batalla. S'havien emportat principalment peces de roba, calçat i objectes de regal,  però la majoria dels productes sostrets es van poder recuperar.

Atrapen una altra parella de lladres que robava en farmàcies

Aquesta actuació no ha estat l'única que ha fet la Policia Local de Cambrils en relació a robatoris en botigues aquests dies. Dijous passat, 1 d'agost, els agents van aconseguir identificar una altra parella que es dedicava a robar en farmàcies de la ciutat. 

En aquest cas, la policia va identificar els lladres a través del seu vehicle gràcies a les càmeres de seguretat. Es tractava d'un home i una dona, de 30 i 29 anys, amb domicili a Fuenlabrada, a Madrid.