Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rufián s'ha unit al repte viral de 'Kaaarl, la llama'

Rufián s'uneix al repte viral de la 'La llama que llama'

Kaaarl, la llama vol aconseguir tenir més seguidors a Twitter que Santiago Abascal

Rufián s'ha unit al repte viral de 'Kaaarl, la llama'
Rufián s'ha unit al repte viral de 'Kaaarl, la llama' | Twitter (@kaaarl_lallama)

 

La polèmica a les xarxes socials està servida amb el nou repte viral que ha arribat a Twitter: 'El repte de la llama'. Kaaarl, la llama, el 'propietari' del compte, té com a objectiu aconseguir més seguidors que el líder del partit d'ultradreta, VOX, Santiago Abascal.

Ara per ara el president de VOX acumula 243,4 milions de seguidors i Kaaarl arriba als 1.459,  encara li queda un llarg camí per atrapar-lo. Aquest peculiar repte ha estat ben vist pel diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, que no ha dubtat en compartir aquest repte amb els seus seguidors.

«Llamalier o Abascalier?»

'La llama' va compartir la fotografia de Rufián a través del seu compte de Twitter anunciant que aquest era el «primer 'lapazo per 'fachabsal'». Tot seguit, el republicà va compartir la publicació explicant en què consistia el repte: «Aquesta Llama vol tenir més seguidors que Abascal. No em sembla malamaent».

També va convidar a la gent a seguir l'usuari de Kaaarl. Arran del ressò que els mitjans han fet sobre aquest repte Rufián ha afirmat que si ha de triar entre ser «Llamalier o Abascalier» ho té clar «Jo sóc molt de Kaaarl, la llama». 

Reaccions entre els usuaris

Com era d'esperar el sorprenent repte no ha deixat a ningú indiferent i les respostes a les xarxes no s'han fet esperar. La proposta no ha agradat a alguns dels usuaris que s'han mostrat força crítics amb Rufián mentre que alguns han compartit imatges amb la seva llama.

També et pot interessar...