Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Josep Rull, declarant al Suprem

Rull surt de Lledoners per acompanyar el seu fill a una operació

Aquesta és la tercera vegada que el Suprem l'autoritza per acompanyar al menor a proves mèdiques o intervencions
Josep Rull, declarant al Suprem
Rull surt de la presó per acompanyar al seu fill a una operació   | TV3

 

L'exconseller de Presidència i diputat suspès de JxCat al Congrés, Josep Rull, ha sortit aquest dimarts al matí del centre penitenciari de Lledoners per a acompanyar el seu fill a una operació.  El permís extraordinari li va ser concedit fa un mes pel tribunal que va jutjar el cas.  Aquesta és la tercera vegada que surt autoritzat  pel Tribunal Suprem per proves mèdiques o operacions del fill. Rull estarà custodiat fins que el seu fill surti de l'operació i tornarà quan hagi acabat la intervenció i hagi pogut veure el menor.

Així doncs, Rull ha sortit a les 06.30 hores i tornarà una vegada finalitzi l'operació quirúrgica a l'hospital infantil en què el seu fill és tractat. Els magistrats han detallat en aquesta ocasió que el permís haurà de cenyir-se exclusivament a la visita al menor  a l'hospital amb sortida i reingrés en els termes i horaris sol·licitats pel centre penitenciari. 

S'adoptaran «les mesures de seguretat necessàries per al desplaçament»

El tribunal va apuntar que pel centre penitenciari de Lledoners «s'adoptaran les mesures de seguretat necessàries per al desplaçament a l'hospital,permanència amb custòdia en el mateix i reintegrament al centre penitenciari». A més, va avisar també a la força policial encarregada, que són els Mossos d'Esquadra, perquè evitin que la sortida «tingui un altre objecte diferent de l'autoritzat».

Rull ja ha abandonat la presó amb l'aval del Suprem en dues ocasions anteriors per assistir a proves diagnòstiques realitzades al menor.  Aquestes sortides van ser autoritzades sobre la base del reglament penitenciari que preveu la sortida de la presó per motius humanitaris, entre ells una malaltia d'un familiar directe, per un temps a establir i sota mesures de seguretat.

També et pot interessar...