Ryanair rep la pitjor notícia abans d'acabar l'any

Una enquesta la situa, per setè any consecutiu, en la pitjor posició en el rànquing d'aerolínies 'lowcost'
Ryanair, l'aerolínia 'lowcost' pitjor valorada | Europa Press

 

Ryanair és l'aerolínia de trajectes curt pitjor valorada des de fa set anys. Ara bé, per què? Tan sols un 44% dels passatgers que han freqüentat vols de la companyia l'ha defensada, un suspès en tota regla, i els que la critiquen al·leguen motius diversos: seients incòmodes, mala qualitat del menjar i la beguda, la complexitat de l'embarcament i l'existència de taxes ocultes que no apareixen quan es fa una reserva en línia. Paral·lelament, lamenten un servei deplorable del personal i la tripulació.

 

Així ho reflecteix l'enquesta anual que realitza l'organització de consumidors especialitzada en viatges Which?, que, a partir d'una mostra de 6.500 viatgers, han dut a terme una anàlisi exhaustiva sobre el servei al client, l'embarcament i l'entorn de la cabina. Mentre que Aurigny lidera el rànquing de millors companyies de curt trajecte, l'aerolínia irlandesa ho fa per la cua, i des de fa set anys.

 

Curiosament, tal com conclou Rory Boland, l'editor de Which?, malgrat les contundents crítiques, a més, i que el 70% dels enquestats asseguren que no tornaran a viatjar amb Ryanair, les xifres de clients de la companyia augmenten anualment.

 

El rànquing

Les aerolínies 'lowcost' i de curt trajecte amb pitjor resultat després de l'empresa irlandesa són Vueling Airlines (54%) i Wizz Air (56%). El podi el lideren, després d'Aurigny, Jet2 (79%) i SAS Scandinavian Airlines (74%). Pel que fa a les companyies que realitzen vols de llarga distància, les millor valorades han estat Singapore Airlines, seguida d'Emirates i Virgin Atlantic; mentre que les pitjor puntuades són Etihad Airways (56%), British Airways (55%) i American Airlines (48%).

 

També et pot interessar...