YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sanitat ordena retirar un lot d'antidepressius a Espanya

El fàrmac s'utilitza en persones adultes per tractar diversos problemes de depressió

Medicamentos
El lot que ha ordenat retirar l'AEMPS ha estat el 09109 | CatalunyaDiari.com

L'AEMPS (Agència Espanyola de Medicament i Productes Sanitaris) ha retirat del mercat un lot íntegre d'un fàrmac utilitzat en casos de depressions, trastorns d'ansietat generalitzada, trastorn d'ansietat social o d'atacs de pànic. El medicament afectat és 'Venalafaxina Retard Davur 75 mg càpsules d'alliberació prolongada EFG, 30 càpsules'.

El lot íntegre d'aquest medicament ha estat retirat per no complir amb les «especificacions a l'assaig de potència detectat als estudis d'estabilitat». Així doncs, totes les unitats del lot afectat, el 09109, han estat retornades al laboratori que s'encarrega de la seva fabricació.

Retiren 22 lots d'omeprazol

D'altra banda, fa uns dies, l'AEMPS va ordenar que es retiressin diversos lots d'omeprazol, un fàrmac fabricat per la farmacèutica índia Smilax Laboratories Limited i fraccionat per Farma-Química Sur. Aquesta però no era la primera retirada que s'ordenava, ja que el passat 11 de juliol es va retirar un sol lot (11072/10/42) d'aquest fàrmac per haver obtingut «resultats fora d'especificacions durant l'assaig d'identitat».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari