Dues files de boles en un sorteig de la Grossa de Cap d'Any

Un poble de l’Alt Penedès guanya 20 milions d’euros al sorteig del Dia de la Mare

Segons ha informat l'entitat, és la primera vegada que aquest sorteig toca íntegrament a Catalunya

El dia de la mare ha portat sort a Catalunya, sobretot per a un centenar de persones que han pogut dormir una mica més tranquil·les després d’haver guanyat el sorteig de l’ONCE, on aquest any s’ha repartit fins a 21 milions d’euros a territori català.

En concret, Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) ha estat agraciada aquest diumenge amb el sorteig de l'ONCE del Dia de la Mare, que ha deixat 20,96 milions d'euros en premis a la localitat. Concretament, hi ha caigut un gran premi de 17 milions d'euros i 99 butlletes més han estat agraciades amb 40.000 euros cadascuna. Segons ha informat l'entitat, és la primera vegada que aquest sorteig toca íntegrament a Catalunya.

El número premiat ha estat el 20471, i la sèrie ha estat el número 82. Segons ha transcendit, ha estat el venedor Sergi Coral qui ha repartit aquest centenar de premis, on una persona ha guanyat 17 milions d’euros i 99 més s’han emportat 40.000 euros cadascuna.

Mesos de sort i diners a Catalunya

El passat dijous, 29 d’abril, la fortuna va tornar a somriure a Catalunya amb el sorteig de la Primitiva. En concret, es va donar un premi de Segona Categoria a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), concretament venudes per l’Administració de Loteries número 4. A més, també van ser guanyadors altres persones de municipis com Granada, Madrid, Astúries i Cadis, entre altres.

Aquesta bona notícia va arribar tan sols un dia després d’un altre gran premi en metàl·lic que es va donar pel sorteig de la Bonoloto a Catalunya. El passat dimecres, 28 d’abril, una butlleta segellada a Barcelona va ser premiada amb 216.989,14 euros, corresponent al premi de segona categoria, cinc números encertats més el complementari. La combinació guanyadora del sorteig, va estar formada pels números 5,10, 21, 26, 28 i 46, amb el 34 com a número complementari i el 3 com a reintegrament.