Tallada l'R1 de Rodalies entre Mataró i Pineda

Protecció Civil ha activat la prealerta del Ferrocat

Actualització 11:40 hores

Tall a les vies durant 45 minuts

La línia R1 de Rodalies ha estat tallada aquest diumenge al matí entre les estacions de Mataró i Pineda de Mar (Maresme) per una incidència a les instal·lacions que afecta el subministrament elèctric als trens, segons ha informat Renfe. La incidència s'ha registrat poc abans de les 10.00 hores i ha afectat les estacions de l'R1 de Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d'Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Calella i Pineda de Mar. 

Protecció Civil ha activat la prealerta del Ferrocat durant la incidència. La circulació a l'R1 de Rodalies entre Mataró i Pineda de Mar (Maresme) s'ha restablert a les 10.50 hores d'aquest diumenge, segons ha informat Renfe. La línia ha estat tallada uns 45 minuts entre les dues estacions per una incidència a les instal·lacions que afectava el subministrament elèctric als trens. Els tècnics d'Adif han reparat l'avaria i progressivament es recuperaran les freqüències i horaris habituals a l'R1.

Retards de més de 20 minuts

No obstant això, hi pot haver retards que poden superar els 20 minuts, segons la companyia ferroviària. Protecció Civil ja ha desactivat la prealerta del Ferrocat i no ha calgut la posada en marxa d'un servei alternatiu de busos a la zona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari