L'hotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols.

L'hotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols tanca de sobte i sense avisar la plantilla

Els sindicats afirmen que «fa anys que tenim problemes» per rebre les nòmines i ara els en deuen tres

L'Hotel Hipócrates de Sant Feliu de Guíxols ha tancat l'establiment sense avisar als seus treballadors i amb un deute de tres mensualitats. Segons ha avançat aquest divendres, 17 de gener, el 'Diari de Girona', la plantilla ha anat aquest divendres al local i s'ha trobat que no podia entrar, atès que la nova companyia que l'ha adquirit recentment, un grup inversor, n'ha canviat els panys i hi han posat alarmes.

Deuen fins a tres nòmines als treballadors

El responsable del sector serveis de l'UGT a comarques gironines, Maxi Rica, ha explicat que habitualment els treballadors entraven per una porta lateral, però  s'han trobat que han canviat el pany i no tenien cap manera d'accedir-hi. Els sindicats han anunciat que temien aquest tancament des de feia temps perquè  «fa anys que tenim problemes» en cobrar les nòmines.

Ara per ara, s'han posat en contacte amb Inspecció de Treball per aquest tancament sobtat i sense previ avís i ja han dit que dilluns, 20 de gener, es reuniran per decidir les accions legals que emprenen a partir d'ara.

També et pot interessar...