Els fans de Ter Stegen al·lucinen amb una publicació del porter passejant per Barcelona

El blaugrana ha decidit sortir al carrer i barrejar-se amb els veïns de la ciutat que l’ha acollit

Ter Stegen ha esverat la xarxa penjant una foto passejant per l'Eixample i parlant en català | Cedida

Marc Andre Ter Stegen s’ha deixat veure aquesta tarda de diumenge passejant per l’Eixample a Barcelona. El que possiblement podria ser el millor porter del món ara mateix, ha demostrat als seus seguidors que no té cap mena de problema en sortir a passejar i barrejar-se amb els veïns de la ciutat que l’ha acollit i on ara viu amb qui és la seva dona des de fa dos anys.

El porter ha sorprès diverses vegades als seus seguidors sortir al carrer i utilitzar els transports públics com un més, ja que en una ocasió Ter Stegen va sorprendre molts usuaris del Metro de Barcelona. Sembla que l’alemany vol conèixer la ciutat on resideix, endinsant-se en els seus carrers i el cor d’aquesta. Un fet que no ha dubtat en publicar al seu compte d’Instagram, on ha penjat una imatge acompanyada d’una frase en català: «Passejant per l'Eixample...»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Passejant per l’Eixample...

Una publicación compartida de Marc ter Stegen (@mterstegen1) el

Els comentaris no s'han fet esperar

Així doncs sembla que ha aprofitat el descans del diumenge que li ha donat Ernesto Valverde després de l’empat contra l’Osasuna a Pamplona, un temps lliure que el porter no ha dubtat en aprofitar. La imatge ha creat molt de rebombori entre els seus fans, sobretot per la frase en català, que no han dubtat en dedicar-li comentaris com: «Gràcies per integrar-te tant bé a Catalunya» o «ets un orgull per als culés i els catalans». D'altres fins i tot l'han convidat a casa seva «vine a casa meva i t'invito a unes escopinyes».

Però aquesta no és la primera vegada que l’alemany aprofita per fer turisme, en altres ocasions ja havia penjat una imatge passejant per Poblenou que també va cridar molt l'atenció dels seus seguidors. Així doncs esperem que el porter del FC Barcelona ens segueixi sorprenent amb els seus passejos per la preciosa Barcelona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exploring a new neighborhood in my city, this time Poblenou.

Una publicación compartida de Marc ter Stegen (@mterstegen1) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari