Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els Reis d'Orient a Reus protagonitzen una cavalcada espectacular.

Terrassa demana disculpes per l'actitud del Rei Melcior

«Seguirem treballant perquè la Cavalcada de Terrassa continuï sent un referent d'èxit en l'àmbit de Catalunya»

L'arribada dels Reis Mags d'Orient d'aquest any ha deixat molts moments per recordar. Un d'ells va ser el que va protagonitzar el Rei Melcior durant la Cavalcada de Terrassa, al Vallès Occidental. En un vídeo que es va fer viral a les xarxes socials, podíem veure al Rei de 'mala llet' llençant caramels amb molta força cap a la gent.

La polèmica va trigar molt poc a omplir les xarxes socials pel que l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, a través d'una piulada al seu compte de Twitter, ha volgut demanar disculpes en nom de l'Ajuntament i de l'organització 'El Social'. Ballart assegura que es tracta «d'una reacció equivocada, indesitjada i involuntària després de rebre un impacte», tot i que, com ell mateix explica, desconeixen si va ser d'una pedra o un caramel.

L'alcalde terrassenc ha explicat que, tot i aquest incident, «mantenim el compromís de seguir treballant perquè la Cavalcada de Terrassa continuï sent un referent d'èxit en l'àmbit de Catalunya», ja que considera que és «un esdeveniment espectacular amb valors socials, mediambientals i culturals, que cada any aplega milers de persones amb un gran èxit».

S'ha creat un perfil de Twitter al Rei Melcior de Terrassa

Tal ha estat la reacció de les xarxes a aquest comportament del rei blanc, que fins i tot han decidit crear-li un perfil a Twitter (@TerrassaRey) en forma de paròdia. A la seva biografia hi podem llegir «repartia caramels amb afecte. Un dia em van fer mal. Ara porto dolor» i també «no hi ha res que no s'arregli prenent unes mirres amb amics».

També et pot interessar...