Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El dur testimoni de bullying d'un periodista de La Sexta que s'ha fet viral

Rober Álvarez, periodista de 'El Objetivo', ha parlat de l'assetjament escolar que va patir per culpa de l'homofòbia

Durant les últimes setmanes, s'ha generat un debat ardent al voltant d'una mesura que vol aplicar el govern de Múrcia: el pin parental. És una proposta que, feta per Vox i amb el suport del Partit Popular i de Ciutadans, obliga als centres educatius a informar prèviament els progenitors de les xerrades, tallers i activitats que es facin a l'escola sobre qüestions «moralment compromeses».

El bloc d'esquerres s'ha posicionat contra aquesta mesura que «desprotegeix la infància»

Pares i mares hauran d'autoritzar que els seus fills puguin assistir a aquestes activitats, que poden tractar temes com la sexualitat, la defensa dels drets LGTB, la religió o la violència de gènere.  Des de Vox es declara que la mesura es proposa «davant l'evident adoctrinament en ideologia de gènere que pateixen els nostres menors en els centres educatius, en contra de la voluntat i els principis morals dels pares».

Els partits d'esquerra s'han posicionat en contra perquè consideren que el pin parental és una «censura prèvia» i «desprotegeix la infància».  Des que va començar el debat, moltes personalitats conegudes s'hi han posicionat en contra i han posat el crit al cel pel que suposaria no parlar als infants i joves del col·lectiu LGTB, de la violència de gènere o d'educació sexual.

El periodista Rober Álvarez ha explicat la seva experiència a l'escola: «Es van adonar que era gai abans que jo»

El periodista de 'El Objetivo' de La Sexta, Rober Álvarez, ha explicat que va patir assetjament escolar i s'ha posicionat en contra del pin parental amb una impactant història.  Álvarez explica que «a la meva escola es van adonar que era gai abans que jo mateix sabés que significava aquella paraula», motiu pel qual «em van insultar, van riure's de mi i em van pegar durant cinc anys».

El tweet d'Álvarez ha rebut comentaris amb històries similars a la seva

Assegura que  «si algú prefereix que un nen pateixi tot això abans que li donin una xerrada informativa, que s'ho faci mirar». El tweet s'ha fet viral i ha rebut molts comentaris, tant a favor com en contra. Hi ha moltes veus detractores que asseguren que el millor és que cada progenitor parli d'aquests temes amb el seu fill en un entorn familiar, molts d'altres, però, donen suport al periodista i expliquen anècdotes similars. 

També et pot interessar...