Imatge de Toni Cruanyes presentant el Telenotícies de TV3.

Toni Cruanyes explica tota la veritat sobre el seu futur a TV3

Entrevistat a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, Cruanyes assegura que «el periodisme pren diferents formes» i es mostra obert a futurs canvis professionals

Toni Cruanyes s'ha guanyat a pols ser una de les cares més conegudes de la corpo. La seva tasca al capdavant del Telenotícies l'ha fet un dels periodistes amb més nom de TV3. Consolidat a les nits de TV3, on les xifres del Telenotícies Vespre són tot un èxit, Cruanyes gaudeix d'una dolça maduresa professional als 48 anys. 

Però el cert és que a TV3, Cruanyes hi ha fet de tot. Des de fer de corresponsal a Paris i a Londres a presentar el Telenotícies, l'absoluta referència informativa del país. Ara, entrevistat a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, Cruanyes assegura que no té cap intenció de fer un pas al costat: «M'agradaria fer el Telenotícies Vespre uns quants anys més i després ja veurem...». 

«No vull estar en un despatx»

Preguntat per si es veu treballant per altres projectes d'aquí a uns anys, Cruanyes és taxatiu. «El periodisme pren formes diferents, a mi el que m'agrada és explicar històries. I històries que conec, no d'oides. M'agrada anar a un lloc, veure què passa, entrevistar la gent i explicar-ho. I això no sé en quin format, però m'agradaria fer-ho». 

«Potser a la ràdio... A Catalunya Radio m'agrada com ho feu, sobretot el cap de setmana. Explicar històries, potser més humanes, trobo te molt valor», ha afegit Cruanyes. 

Toni Cruanyes
Toni Cruanyes presenta el Telenotícies de TV3 des de l'any 2014. | TV3

Un futur a Tik-Tok?

Parlant d'aquestes noves formes que pren la televisió, Cruanyes assegura que el futur periodístic canviarà molt i que els mitjans s'hi hauran d'adaptar per a poder sobreviure. «L'altre dia a la redacció parlàvem sobre el Tik-Tok. T'imagines les notícies fetes amb Tik-Tok? Jo crec que serà molt difícil, però potser d'aquí a un temps ens hi haurem acostumat. Veurem...», diu Cruanyes. 

Això sí, preguntat per on es veu d'aquí a uns anys, el periodista maresmenc té clar que es veu fent feina de carrer. «No em veig en un despatx. Sóc massa desorganitzat. Prefereixo fer de periodista, que és el que m'agrada més», sentencia. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Pots sentir l'entrevista completa de Toni Cruanyes al 'Suplement' de Catalunya Ràdio, aquí.