Torra descarta un tancament perimetral de l'Hospitalet de Llobregat

Estan analitzant la situació a la ciutat per prendre les mesures que siguin «necessàries» a partir de dilluns

Quim Torra, al parlament en dissabte 12 de juliol de 2020
Quim Torra descarta de moment el confinament perimetral del Segrià | CatalunyaDiari

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat aquest diumenge que l'augment del nombre de persones amb coronavirus a l'Hospitalet de Llobregat els «preocupa» perquè les dades de contagis «excedeixen la situació» que es pot considerar de «tranquil·litat». El president de la Generalitat ha destacat que estan en «contacte permanent» amb l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i que està previst que al llarg d'aquest diumenge s'acabi d'avaluar la situació per prendre les «mesures necessàries» aquest dilluns, ha dit.

Torra ha descartat ara com ara un confinament perimetral de la ciutat o dels sectors més afectats, com es va decretar la setmana passada al Segrià, en espera de com evolucionin les dades i del que recomanin els experts.

L'Hospitalet de Llobregat ha passat en una setmana de tenir 30 casos confirmats de covid-19 a 107, amb més impacte als barris del nord, segons va informar aquest dissabte Marín. 37 de les persones afectades pel coronavirus viuen al barri de la Torrassa, que fa una setmana tenia registrats quatre positius. Es tracta de brots familiars i segons va dir Salut aquest dissabte, les cadenes de transmissió estaven controlades.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari