Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
TrapHero

Trapero ajuda als Mossos en un projecte de ciberdelinqüència

El director dels Mossos d'Esquadra assegura que el 'major' té un «compromís enorme» amb el cos policial

TrapHero
Trapero ajuda als Mossos en un projecte de ciberdelinqüència | CatalunyaDiari.cat

 

Josep Lluís Trapero, l'excap dels Mossos, continua en contacte amb el cos policial i col·labora en un projecte contra la ciberdelinqüència. Segons el director actual dels Mossos d'Esquadra, Andreu Joan Martínez, es tracta d'una de «les assignatures pendents més importants», tal com ha explicat aquest dimecres.

Pendent del judici a l'Audiència Nacional, que començarà el 20 de gener, per un presumpte delicte de rebel·lió, Trapero està «preocupat, angoixat», però amb «un compromís enorme» amb el cos policial. Martínez assegura que el 'major' és «un gran professional de la seguretat i un dels millors policies» que tenen els Mossos i «segurament que tenen altres cossos policials».

Imatge arxiu director general dels Mossos d'Esquadra, Andreu Joan Martínez
El director general dels Mossos d'Esquadra, Andreu Joan Martínez, assegura que Trapero té un compromís enorme amb el cos policial   | Cedida

 

El cos policial de Catalunya està «igual que el país»

El director ha afegit sobre Trapero que «és una persona que ha patit»  i que «té tot l'àmbit de confiança i feina que vulgui tenir». Davant la qüestió sobre si el cos policial de Catalunya es troba al centre d'un debat polític, Martínez ha respost que «estan igual que el país».

Ha volgut expressar que «la societat catalana està afectada, impactada i, nosaltres també, cada mosso és un home i una dona del país, amb idees pròpies i conviccions, però que té clara quina és la seva vocació de servei públic».

També et pot interessar...