Imatge de l'usuari de TikTok @momento_de_verdad, autor d'un vídeo criticant als catalans

Un turista es queixa que no troba parella a Catalunya: «Es creuen deesses»

L'usuari ha indicat que "La gent és més freda que l'Antàrtida"

Viure en un altre país pot ser més complicat del que sembla. El xoc de cultures, l'idioma i moltes altres barreres poden jugar en contra. O almenys això ha volgut dir un usuari que s'ha fet viral a Tiktok.

L'usuari, @momento_de_verdad, és un estranger que viu a Barcelona que s'ha fet viral per fer un vídeo criticant els catalans. Tal com es pot veure al vídeo, el fet de no trobar parella l'ha molestat molt, fins al punt d'insultar les dones.

"La gent és més freda que l'Antàrtida"

L'home comença el vídeo amb la intenció de convèncer tothom sobre «la veritat». «Hola a tothom, aquest és el moment de la veritat. Us diré tot el que penso sobre aquesta ciutat de merda que es diu Catalunya, Barcelona».

«La gent és tan freda aquí que l'Antàrtida no és res en comparació amb aquesta merda. La gent és superbuida, superarrogant i supergarrepa. És impossible conèixer aquí les persones i poder tenir parella per a tota la vida», indica.

A més, remarca diverses vegades l'odi que té fins a la ciutat. Diu diverses vegades que "Barcelona és una ciutat de merda", i demostra que està frustrat per no trobar l'estabilitat.

«Això és supertrist avui dia, no m'agrada gens. La gent que és així no sé a quin món viu, és impossible socialitzar en aquesta ciutat de merda, ho dic de tot cor. Ja n'estic fart, de debò», prossegueix.

«En les aplicacions com Tinder, Badoo o altres ximpleries també és impossible conèixer algú. La gent és supercreguda, es creuen que són déus i no és res. Per res».

Per acabar de rematar, tanca el vídeo dient que la vida social no existeix a Barcelona, i demana a Déu que l'ajudi a 'arreglar' els ciutadans.

«Això és trist, supertrist. Odio aquesta ciutat, de debò. No me'n vaig d'aquí, però necessito que vaig canviar d'una punyetera vegada perquè ja n'estic fart, i crec que no soc l'únic».

«Aquí no existeix la vida social, la gent no vol socialitzar per res. Això és de persones tristes i fredes, gelades. Déu meu, si us plau, ajuda'm que aquesta gent es desperti d'un cop de puny», finalitza.

Milers de reaccions

Tal com s'esperava, el vídeo s'ha fet viral i milers d'usuaris no han dubtat a deixar-li un comentari. «Hi ha un aeroport al Prat de Llobregat», «No m'estranya que ningú et vulgui conèixer», «Té pinta que la cita li ha anat malament», o «Ves-te'n a la merda», han estat alguns dels comentaris que ha rebut.