Logo whatsapp
La Verge del Rocío, a l'Està Passant.

«A TV3 està mal vist que treballis més del compte»

El periodista i escriptor, Jair Domínguez, critica obertament TV3

Jair Domínguez és un periodista i escriptor català que col·labora en el programa 'Està passant' de TV3i copresenta 'El Búnquer' de Catalunya Ràdio. Fa un parell de mesos que va publicar 'Allegro con Fuoco', un llibre on es critica durament la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Domínguez va parlar sobre la seva publicació a 'El Circ' de 8TV. El presentador del programa, Frank Blanco, no va tardar a dirigir l'entrevista cap a aquell tema: «Al llibre, critiques una mica als treballadors de TV3per dropos». A la qual cosa Domínguez va respondre que «hi ha gent que sembla que estigui morta».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

«El funcionari està allà per fer el que li diuen i punt»

El passat divendres 5 de maig, Jair Domínguez va ser convidat a  'La gran contradicció' de 8TV. El programa està enfocat a posar en perspectiva les contradiccions de diversos personatges famosos catalans i, en aquest cas, la contradicció de Domínguez era «treballar a la CCMA i escriure un llibre que bàsicament retrata el mal funcionament de la cadena».

Imatge de Jair Domínguez a l'Està Passant.
Jair Domínguez carrega contra TV3. | TV3

El col·laborador de l''Està Passant' reforçava els arguments del seu llibre amb vivències pròpies: «Allà la gent no dedicarà ni un centímetre més del que ha de fer pel bé del programa. El funcionari està allà per fer el que li diuen i punt, encara que n'he conegut que són encantadors. Però hem de tenir en compte que han estat històricament maltractats perquè pensen: D'aquí ja no em mouen, faré el que em diguin i ja està».

Domínguez criticava durament que a TV3 hi regeix la llei del mínim esforç i que fins i tot «està mal vist que treballis més del compte».

Malgrat això, el periodista català admet que això no li ha passat des que treballa a 'Està Passant' de Toni Soler. «Jo soc un empleat de la productora Minoria absoluta i nosaltres tenim un esperit diferent al dels empleats de TV3. Anem rotant i no ens fa falta mai energia», assegura.

El periodista també critica la superpoblació de treballadors en la plantilla de TV3i reconeix que no té por de quedar-se sense feina perquè «Si em fessin fora per dir veritats, podria anar a algun altre lloc».

«A l''Està passant' no puc dir certes coses»

Un altre dels temes estrella que es va tractar durant 'La gran contradicció' va ser el polèmic gag amb la Verge del Rocío. «Estava claríssim que tindríem problemes. Mentre estàvem fent l'entrevista amb la Judit Martín, jo pensava: 'Alguna cosa passarà' i veia la cara del Toni que ell també feia... I vam dir: Que passi el que hagi de passar», va admetre.

TV3
Jair Domínguez, parla sobre el polèmic gag de la Verge del Rocío. | TV3

El periodista va parlar també sobre l'acomiadament de Manel Vidal pel gag sobre el PSC i l'esvàstica nazi al 'Zona Franca'. «El problema és que la CCMA es creu que pot agafar als humoristes més trencadors i destroyers del moment i convertir-los en una cosa light i apte per al grup polític que estigui al capdavant de la Corpo. Jo soc molt conscient que a 'Està passant' no puc dir coses que diria jo normalment», va declarar.