Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Toni Clapés i Albert Om

Rac1 pren una decisió amb Toni Clapés aprofitant l'acomiadament d'Albert Om

La graella de la cadena privada encara està per definir

Els programes de les diferents televisions del país encaren la recta final de la temporada, fins i tot, alguns ja l'han donat per finalitzada. Com ja se sap, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) té la graella en moviment, incorporant fitxatges d'última hora i encaixant les peces per encarar la pròxima temporada.

RAC1, el líder indiscutible de la ràdio de Catalunya, també es troba en ple canvi de cares. Tal com s'ha pogut saber des de fa uns dies, Albert Om i el seu 'Islàndia' posen el punt final aquesta temporada, després de set anys en antena.

La decisió ha estat presa pel Grup Godó perquè considera que el presentador «tenia un sou elevat en una franja no estratègica» i, per aquesta raó, ha quedat totalment desfasat de la cadena privada. Per tant, a partir del mes de setembre, els oients no escoltaran Albert Om cada tarda entre les 19:00 i les 20:30 hores.

Toni Clapés, el substitut

L'aposta de la cadena privada per a la temporada vinent, després d'haver-se consolidat com a líders a la ràdio és convertir-se, encara més, en una emissora competitiva. És per això que, l'emissora privada busca tenir un gran format de cara, seguint el model del matí, per a registrar unes xifres encara més bones a l'EGM.

Per a aconseguir-ho l'escollit ha estat Toni Clapés, el líder indiscutible de la tarda de RAC1, segons ha informat el DiariAra. 

D'aquesta manera, el pes d'aconseguir ser líders durant tota la tarda caurà sobre Toni Clapés, el qual allargarà una hora més el seu 'Versió RAC1' per cobrir el buit que deixa l'Islàndia' a l'emissora. Per tant, el 'Versió RAC1' s'emetrà de les 15:00 fins a les 20:00 hores.

Segons el Diari AraRAC1 no estaria passant per un bon moment econòmic. És per aquest motiu que ha decidit disminuir despeses i reformular la graella de les tardes. Clapé no és l'únic beneficiat en aquest nou repartiment de la franja de la tarda.

Anna Vallhonesta i el seu 'No ho sé' també veuran modificacions. El programa, que començava a les 20:30 hores, tot just després de l''Islàndia', començarà mitja hora abans, a les 20 h fins a les 22:30 hores.

Les darreres dades de l'EGM indicaven que l'informatiu d'autor havia augmentat notablement la seva audiència, passant dels 70.000 als 109.000 oients. És per això que el Grup Godó continua apostant pel format. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!