Vídeo: Polèmica per l'anunci de Codorníu que divideix Catalunya

Alguns usuaris de les xarxes han comparat una frase de l'spot amb un lema utilitzat pels independentistes

Com cada any per aquestes dates comencen a aparèixer per la televisió i la ràdio els espots publicitaris de la campanya de Nadal de diverses marques. Aquesta vegada però l'espot de la centenària marca de cava català, Codorníu, no ha deixat ningú indiferent i ha generat controvèrsia entre els usuaris de les xarxes socials. 

El focus del conflicte ha estat una de les frases que es pronuncien al llarg de l'anunci nadalenc que forma part de la campanya «el Nadal no es fa sol». La frase en qüestió «ho tonem a fer» ha recordat a algunes persones al missatge d'«ho tornarem a fer»  que han popularitzat durant aquests mesos els líders independentistes.

«No som polítics, som viticultors»

El tuit d'una activista contra la immersió lingüística, Dolores Agenjo, on tracta la frase de «missatge subliminar»  ha fet créixer la polèmica mentre que des de Codorníu han negat cap intencionalitat política: «L'únic que volem és  donar motius per celebrar i compartir. No som polítics, som viticultors» ha assenyalat la directora de comunicació de la marca, Maria Vidal, al mitjà 'Crònica Global'.

Des de la marca de cava català lamenten que s'hagi generat aquesta polèmica davant un espot que vol reflectir l'esperit nadalenc i les ganes de celebrar, quelcom que van destacar en presentar la campanya i que el director de màrqueting de Codorníu, Emmanuel Pouey, va voler destacar amb el paral·lelisme que es representava «reconèixer l'esforç i dedicació que hi ha darrere de l'elaboració» de cada una de les botelles que es fabriquen amb «l'important treball de preparació» que fa tothom quan es tracta del Nadal.

També et pot interessar...