ÚLTIMA HORA

⚽ Samuel Umtiti, segon positiu de Covid detectat entre els jugadors del Barça

S'instal·larà una visera sobre la nova àrea de jocs infantil del Parc de la Pegaso a Barcelona

Així ho ha anunciat el consistori després de les crítiques dels usuaris perquè algunes parts s'escalfaven massa i no lliscaven

Una part de la nova zona de jocs en forma de pop del Parc de la Pegaso quedarà coberta per una visera
Una part de la nova zona de jocs en forma de pop del Parc de la Pegaso quedarà coberta per una visera | Cedida

L'Ajuntament de Barcelona instal·larà una visera sobre una part de la nova àrea de jocs infantils del Parc de la Pegaso, estrenada el passat divendres, després de les crítiques d'alguns usuaris pel fet que algunes parts s'escalfaven massa amb el sol. Fonts del consistori expliquen, a més, que el projecte inicial preveia la instal·lació d'arbres al voltant de l'estructura en forma de pop que presideix el parc, que es va posposar per motius climàtics i que contribuirà a evitar també el sobreescalfament.

Els nens critiquen que els tobogans no llisquen

Pel que fa a les queixes que també ha rebut el parc pel fet que alguns dels tobogans no llisquen prou, responsables del projecte asseguren que es deu a un dels tractaments que s'han fet al material i que es solucionarà amb el temps.

No tot són crítiques pel pop del Parc de La Pegaso

La gent que des del passat divendres s'han acostat a veure la nova zona de jocs infantils amb la gran estructura metàl·lica amb forma de pop del Parc de La Pegaso, ha valorat positivament que els parcs es renovin i que es creïn espais amb jocs singulars, segons recull 'betevé'. També se'n destaca que dins del mateix equipament existeixin jocs pensats per a diverses edats i ben diferenciats.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari