Waynabox obre la seva primera botiga física a l'Hospitalet de Llobregat

L'empresa online, especialitzada en viatges sorpresa, inaugurará l'establiment aquest 16 de novembre al centre comercial Gran Via 2

Waynabox obrirà la seva primera botiga física a Catalunya. Seguint les passes d'altres companyies online, aquesta empresa, pionera a Espanya en oferir viatges sorpresa a través de la seva pàgina web, fa el salt al comerç convencional inaugurant un establiment al centre comercial Gran Via 2 de l'Hospitalet de Llobregat. 

Per primer cop es podran adquirir presencialment qualsevol de les seves experiències turístiques, sigui per gaudir-la un mateix o per obtenir l'única caixa de regal sorpresa del mercat.  Entre elles, escapades de sorpresa de 2 a 4 dies a destinacions espanyoles, europees o dels Estats Units o viatges temàtics sorpresa com paquets de Joc de Trons o a parcs d'atraccions. 

La intenció de Waynabox és que aquest no sigui l'únic lloc on es pugui comprar una de les seves ofertes de viatges. El CEO de l'empresa, Pau Sendra, confirma que l'objectiu és «obrir nous establiments l'any vinent». 

 

Una inauguració amb sorpreses

La festa d'obertura de la primera botiga de Waynabox, situada a la planta baixa del centre comercial, tindrà lloc el pròxim 16 de novembre a les sis de la tarda. Durant la mateixa es faran diferents regals, entre un dels seus viatges. A més des d'aquell dia i fins al 15 de febrer els visitants a la botiga podran gaudir d'unaexperiencia de realitat virtual on se'ls animarà a esbrinar quin és el destí sorpresa que estan visitant virtualment. 

També et pot interessar...