Un dels vestits de núvia de Zara

Zara llença una nova col·lecció de vestits de núvia a baix cost

Els conjunts es poden aconseguir per menys de 40 euros

Ningú té dubte que el significat de les bodes ha canviat. Si abans se celebraven més per motius de respecte a la família, a la mateixa parella i com a tràmit per a poder anar a viure junts o formar una família, en l'actualitat a cap persona se li escapa que les bodes són una decisió d'una parella que, per sobre de tot, vol celebrar el seu amor. Bé, doncs l'elecció del vestit de núvia, com no podria ser d'una altra manera, també s'ha convertit en un punt i a part en el qual la núvia decideix d'acord amb seu estil o comoditat.

Davant aquesta realitat, Zara ha decidit ficar-se a la moda i oferir entre els seus articles vestits de núvia que, a més de més econòmics que els tradicionals, tenen un punt de personalitat i caràcter que distingeix a moltes de les dones d'avui en dia. I ho ha fet amb el llançament de la nova col·lecció de primavera-estiu amb looks perfectes i, molt important, a baixos preus, tal com ha explicat 'La Coctelera'.

Els estils i looks més destacats

Tot i que hi ha vestits i gustos per a tots els colors, els perfils que més destaquen entre la nova col·lecció de vestits de núvia de Zara són els vestits tipus 'lencero', els midi, llargs i d'encaix.  La simplicitat cobra la màxima dimensió en aquest exemple de vestit de núvia de Zara, en el qual, el que destaca és la mateixa imatge de la núvia més enllà dels ornaments o teixits dels vestits.

Un vestit de núvia de Zara
Un vestit de núvia de la nova col·lecció de Zara | Zara

 

D'altra banda, si el que busca la núvia és l'originalitat, no hi ha cap mena de dubte que aquest és l'exemple i el vestit perfecte.  L'armilla és en aquest cas la protagonista d'aquest model que, tot i que també és discret en l'estampat i el teixit, destaca per la seva nova dimensió de veure aquests tipus de vestits per un dia tan especial.

Un original vestit de Zara
Un original vestit de Zara especial en la seva col·lecció de núvies | Zara

 

Finalment, un altre dels exemples d'aquestes propostes que presenta Zara és l'aposta segura de l'estil 'hippie' i boho.  En aquest punt, s'afegeix una nova tendència que és la de la brusa-vestit que aporta un nou toc d'originalitat i sorpresa en el model.

Un vestit de Zara
Un dels vestits més romàntics la col·lecció de núvia de Zara | Zara

 

Uns preus molt ajustats

El preu és un aspecte molt important a l'hora d'escollir un vestit o un altre. Bé, doncs Zara s'ha proposat que aquest no sigui un inconvenient i ofereix vestits a preus tan ajustats com a 39,95 euros. També podem trobar uns altres a 49,95 euros.  Cal destacar que, com que el preu no és un handicap a l'hora d'escollir la millor gala pel dia de la teva boda, Zara també ha volgut atrevir-se a dir adéu al típic color blanc i ha inclòs dins la nova temporada nous vestits de núvia amb altres tonalitats com el rosa.

Un vestit rosa de Zara
Un vestit rosa de Zara | Zara