Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Alba Carrillo

Alba Carrillo anuncia la notícia del seu nou embaràs i dona un detall íntim

Alba Carrillo ha explicat que té els òvuls congelats

Alba Carrillo ha participat a Fiesta, l'espai que presenta Emma García a Telecinco, i ha aprofitat per donar una gran notícia. Ha anunciat que tornarà a ser mare d'aquí a poc i ha donat un detall que deixa poc a la imaginació. Segons explica, fa un temps va decidir congelar els seus òvuls per no tenir problemes en el futur.

Alba Carrillo ha participat en una tertúlia protagonitzada per Ana María Aldón, que també ha dit que vol quedar-se en estat. La dissenyadora ha visitat una clínica de fertilitat i ha despertat la curiositat dels seus companys. Així, Carrillo s'ha animat i ha anunciat que ella també vol tenir un altre nen. De fet, ho farà d'aquí a poc.

Pla general d'Alba Carrillo somrient i amb ulleres de sol
Alba Carrillo està en el seu millor moment | GTRES

Alba té un fill amb Fonsi Nieto, es diu Lucas i ja està criat. Per això, té ganes d'abraçar un altre nadó. Sempre ha demostrat estar a l'altura. Així, doncs, els seus companys l'han animat a fer el pas perquè saben que ho farà de meravella. A més, la model ha donat una dada força íntima: ha congelat els seus òvuls i té clar que els utilitzarà.

Alba coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle i sap que podria haver guanyat molts diners amb aquesta notícia. Però, mai no s'ha mogut per aquest tipus d'interessos. Per això, ha anunciat la informació al seu programa. Treballa de col·laboradora en diversos espais i cada cop té més presència perquè té molt de talent.

Val a dir que Carillo ha tingut problemes amb una cara molt important de Telecinco: Jorge Javier Vázquez, la gran estrella de la cadena. El presentador va insinuar que volia que acomiadessin la tertuliana perquè s'estava burlant d'ell en privat. Tot i això, els responsables de Mediaset han considerat que ha de seguir formant part de la plantilla.

Alba Carrillo dona els detalls del procés

Alba ha parlat fort i clar sobre la nova situació perquè no vol deixar espai a l'especulació. Actualment està soltera i desencantada amb els homes. Per aquests motius, ha pensat que el millor és tornar a ser mare sense ajuda de ningú. «Jo ja he congelat els meus òvuls, ja només em falta l'últim pas», ha declarat a Fiesta amb un somriure.

Alba Carrillo a la seva arribada al judici de separació el 24 de novembre del 2016
Alba Carrillo s'ha llaurat una carrera brillant | GTRES

Carrillo ha anunciat la notícia del seu embaràs amb magnificència, però no ha cobrat res a canvi. Ho ha fet perquè és molt generosa. De fet no s'ha deixat cap detall, ha posat totes les cartes sobre la taula. «La veritat és que tinc pensat ser mare per segona vegada aviat, l'any que ve», comenta amb total naturalitat.

La model pensa que ja té certa edat i creu que s'ha d'afanyar per no tenir problemes en el futur. «Al juliol vaig fer 36 anys i la veritat és que m'agradaria quedar-me embarassada aviat», explica als seus companys de Telecinco. Les xarxes socials han cremat i molts usuaris de Twitter s'hi han posat en contacte per donar-li l'enhorabona.

Alba Carrillo sempre està a l'altura

Alba és una de les col·laboradores més famoses de Telecinco i això genera moltes enveges, però ella pot amb tot. Ha tingut enfrontaments amb cares molt conegudes. Tot i això, ha aconseguit vèncer tots els seus rivals. El més sorprenent és que va ser la primera a portar la contrària a Jorge Javier, ningú havia estat tan valent.

Carrillo considera que el català no s'ha portat bé amb la seva mare, Lucía Pariente, i ha carregat contra ell. Ha fet servir les seves xarxes socials per deixar clar el que pensa i no hi ha ningú que la pugui aturar. Per tant, el seu segon fill tindrà un bon referent.